Τετάρτη 28/7/2021

Ουσίες και… οινοπνεύματα για τον Νίκο Καρανίκα

Εξομολογήθηκε στον Σρόιτερ ότι έχει δοκιμάσει κοκαΐνη και ηρωίνη

«Δοκιμαστής ουσιών» ήταν, κατά παραδοχή του, στα νιάτα του ο Νίκος Καρανίκας. Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και νυν φίλος του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη έγινε αποκαλυπτικός μιλώντας στον εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ, καθώς είπε ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά στο παρελθόν.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το δικαιολόγησε, φυσικά, υποστηρίζοντας ότι το έκανε από περιέργεια, για να δει ποια επίδραση έχουν η κοκαΐνη, η ηρωίνη και άλλες ουσίες στον ανθρώπινο οργανισμό…Συνήθιζε δε να κάνει χρήση, όπως δήλωσε, παρέα με φίλο του γιατρό. Σου λέει, και κάτι να πάθουμε, να… είμαστε καλυμμένοι!

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση που του έκανε ο παρουσιαστής εάν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, απάντησε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σου πω ότι από τα 14 μου είμαι στρατευμένος στην Αριστερά. Ο,τι έκανα το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία που μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Την κόκα τσάμπα τη βγάζουν. Εάν είσαι ενεργητικός, δραστήριος, κινητικός, δεν τη χρειάζεσαι. Η ηρωίνη είναι άλλο πράγμα, αυτό που λέμε “οπιούχο”. Το δοκίμασα μία φορά, δεν μου άρεσε καθόλου».

«Σκάουτινγκ»

Ο Νίκος Kαρανίκας, ο οποίος αρνιόταν τις συνεντεύξεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, αλλά τώρα που πέρασε το δικό του στο θέμα της κάνναβης βγήκε από το καβούκι του, μίλησε και για τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον ξεχώρισε ο ίδιος μέσα από πολλά άλλα «αριστερά παιδιά» και τον έφερε στον τότε Συνασπισμό.

Ηταν εκείνος, δηλαδή, που έκανε «σκάουτινγκ», αναζητώντας τον επόμενο αριστερό ηγέτη. Κι αν όντως είναι έτσι, ο Νίκος διαθέτει ικανότητες διαισθητικές, αφού ο πρόεδρός του όχι μόνο εξέλιξε το κόμμα, αλλά έγινε και πρωθυπουργός. Αρα ο Καρανίκας, ως κυνηγός ταλέντων αλλά και ως δοκιμαστής… οπιούχων, είναι ο καλύτερος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ