Σάββατο 19/6/2021

Μας κάνει και μάθημα… ευρωπαϊκών αξιών ο προκλητικός Τσελίκ! Λύσσαξαν με το ηχητικό κανόνι στον Έβρο

Θέλουν ξέφραγο αμπέλι τα σύνορα για να παίζει η Άγκυρα τα παιχνίδια της με τους λαθρομετανάστες!

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους οι Τούρκοι, βλέποντας ότι τα σύνορά μας στον Έβρο εξοπλίζονται και δεν θα μπορούν να παίζουν τα επικίνδυνα παιχνίδια τους με τους λαθρομετανάστες.

Έτσι ο εκπρόσωπος του σουλτάνου, Ομέρ Τσελίκ, εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση εναντίον της Ελλάδας, αναφέροντας τον Έβρο και τον εξοπλισμό της χώρας μας για την φύλαξη των συνόρων. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ηχητικό κανόνι -με το οποίο έχουν λυσσάξει οι Τούρκοι- λέγοντας ότι προκαλεί σοβαρές ζημιές στην υγεία των προσφύγων, για την οποία είναι γνωστό πόσο ενδιαφέρεται η Άγκυρα!

Μάλιστα τόλμησε να μας κάνει και μάθημα ευρωπαϊκών αξιών, λέγοντας: «Πώς μπορείτε να μιλάτε για ευρωπαϊκές αξίες; Είναι ντροπή»! Και ισχυρίστηκε ότι η χώρα μας χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όπλο σε ανθρώπους που φτάνουν (μόνοι τους; ρωτάμε εμείς) για να γλιτώσουν τον θάνατο στα σύνορα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγόρησε το Λιμενικό μας ότι βυθίζει σκάφη με λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στο Αιγαίο και την Μεσόγειο!

Για να καταλάβετε πόσο έχουν ενοχληθεί οι Τούρκοι ειδικά από το ηχητικό κανόνι, μόλις πριν λίγες μέρες στο τουρκικό κρατικό κανάλι TRT υπήρξε ρεπορτάζ, χρησιμοποιώντας τα ίδια ακριβώς «επιχειρήματα» που ανέφερε σήμερα ο Τσελίκ! Μάλλον σύμπτωση θα είναι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ