Τσιμουδιά για τα ελληνοτουρκικά στη συνάντηση Κυριάκου με την Σακελλαροπούλου! Είναι φαίνεται ψιλά γράμματα!

Πλήρης αδιαφορία για τα εθνικά μας θέματα!

Must Read

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η πανδημία και η πορεία των εμβολιασμών! Ούτε ένα λεπτό δεν βρήκαν οι δυο ανώτατοι άρχοντες της χώρας να μιλήσουν για τα εθνικά μας θέματα και κυρίως για τις προκλήσεις της Τουρκίας!

Η μοναδική αγωνία Σακελλαροπούλου και Κυριάκου ήταν τα προνόμια που θα δοθούν στους εμβολιασμένους! «Είναι βέβαια λυπηρό το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που νοσηλεύονται, που ασθενούν βαριά στις εντατικές μας και που δυστυχώς κάποιοι απ’ αυτούς χάνουν τη ζωή τους, είναι συμπολίτες μας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι» σχολίασε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και αλήθεια πόσο πιο λυπηρό είναι να μην γίνεται καμία αναφορά στις αυξανόμενες και εντεινόμενες προκλήσεις της «γείτονος»;

Πως μετά να έχει εμπιστοσύνη ο λαός όταν βλέπει την απόλυτη αδιαφορία για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This