Ο Μητσοτάκης μετά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εμβολιάζει και τα παιδιά!

Ράπτη: Μπορεί να ξεκινήσουν και οι εμβολιασμοί στα παιδιά

Must Read

Και σα να μην έφταναν όλα τα τελευταία δεδομένα για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, «φωτιά» φαίνεται πως «σιγοκαίει» και στο ζήτημα του εμβολιασμού των παιδιών.

Ράπτη: «Θέλουμε να εμβολιαστούν τα παιδιά»

«Το επόμενο διάστημα θα δούμε και την δυνατότητα εμβολιασμού των παιδιών», δήλωσε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, ενώ ανέφερε πως εάν δοθεί αυτή η δυνατότητα από την επιτροπή εμβολιασμών, οι εμβολιασμοί στα παιδιά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου και με βάση την διαθεσιμότητα των εμβολίων.

Σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στα παιδιά σημείωσε πως ακόμα δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα και πως ακόμα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Η κ. Ράπτη υπογράμμισε πως στις ΜΕΘ ένα τεράστιο ποσοστό που αγγίζει το 98% είναι ανεμβολίαστο. «Αυτό μας λέει πως όταν κάνεις το εμβόλιο έχεις προφύλαξη δεν νοσηλεύεσαι ως επί το πλείστον και αν νοσηλευτείς αυτό θα είναι ελαφρά και υπάρχει πολύ μικρή έως ελάχιστη πιθανότητα να μπεις σε ΜΕΘ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών 

Σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών επεσήμανε πως αν γίνει στο ώριμο χρόνο που πρέπει δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις από την κοινωνία. «Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι ελάχιστες σε σχέση με τις επιπτώσεις του κορωνοιού επομένως είναι μια λογική συζήτηση», είπε η υφυπουργός Υγείας, ενώ τόνισε πως οι έγκυες μπορούν και είναι ασφαλές να εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This