Βουλευτής σε ρόλο ινφλουένσερ – διαφημιστή!

Απειλή για τους κανονικούς ινφλουένσερ!

Must Read

Η συγκεκριμένη πόζα της Ιωάννας Τούνη, θα μπορούσε κάλλιστα να ταιριάξει ως σχόλιο  στην επιλογή του κυβερνητικού βουλευτή Θάνου Πλεύρη, να διαφήμιση συνδρομητικής τηλεόρασης, παρότι βουλευτής.

Μιλάμε φυσικά για το μήνυμα που σήκωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου κάνει ευθεία διαφήμιση στην Cosmote TV, με μένσιον μάλιστα κανονικότατα.

Η Ιωάννα Τούνη πάντως και οι άλλες περσόνες του διαδικτύου δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από τον Θάνο Πλεύρη. Ειδικά μετά τις επιδόσεις του στην εξεταστική – φιάσκο απόπειρας μετατροπής του μεγάλου σκανδάλου της Novartis σε «σκευωρία», οι αναρτήσεις του Θάνου Πλεύρη θα έχουν την τύχη του Ραν Ταν Πλαν. Όπου δείχνει, ο κόσμος θα πηγαίνει από την ανάποδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This