Σάββατο 31/7/2021

Λύση του δημογραφικού μεσώ των… μεταναστών προτείνει και ο εθνομηδενιστής Ν. Μπίστης!

Ούτε λόγος για κίνητρα στις ελληνικές οικογένειες να κάνουν παιδιά

Ο απίθανος γυρολόγος της πολιτικής ξαναχτύπησε! Ο Νίκος Μπίστης, ο οποίος έχει κάνει επάγγελμα την πολιτική και προσπαθεί να επιβιώσει ως χαμαιλέοντας αναπροσαρμόζοντας διαρκώς και ανά περίπτωση τις θέσεις του, αυτή τη φορά βρήκε λύση και για το δημογραφικό πρόβλημα!

Και αυτή είναι -άκουσον άκουσον- όχι η στήριξη της ελληνικής οικογένειας, αλλά οι… πρόσφυγες και οι μετανάστες! Ως άλλος ειδήμων και… σωτήρας του τόπου, σε δημόσια παρέμβασή του επιτέθηκε σε όσους «οδύρονται ότι έχουμε λίγες γεννήσεις και ότι θα είμαστε σε δέκα χρόνια 7.500.000. Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος δεν είναι να γεννάνε οι Ελληνίδες από πέντε παιδιά -δεν πρόκειται να γίνει αυτό και καλώς δεν θα γίνει, γατί υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή-, αλλά η ενσωμάτωση, όχι μία κι έξω αλλά με όρους και προϋποθέσεις, ενός δυναμικού ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό, αν δεν το καταλάβουν και συνεχίσουν αυτή την πολιτική, δεν έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας», τόνισε ο φοβερός και τρομερός κ. Μπίστης.

Για κίνητρα, βέβαια, στις οικογένειες να κάνουν παιδιά ούτε λόγος από τον αποτυχημένο πολιτικό, ο οποίος, σε μια έξαρση εθνομηδενισμού, εκφράζεται σαν να μισεί τους Έλληνες, προτείνοντας ουσιαστικά την αντικατάσταση του πληθυσμού μέσω των μεταναστών. Ντροπή!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ