Παρασκευή 30/7/2021

Ο «απομονωμένος» Ερντογάν είδε τους πάντες, ενώ ο «πυλώνας» Μητσοτάκης είδε στα όρθια τον Ράμα

Με επικοινωνιακά κόλπα δεν κρύβεται η κατάρρευση της χώρας

Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, ήταν μία μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία. Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη εθνική στιγμή μάλιστα. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος ανέχθηκε να του συμπεριφερθούν ως παρία, ως ανεπιθύμητο, παρά το γεγονός ότι έχει δώσει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, τα ελληνικά ΜΜΕ εξακολουθούν να διαδίδουν ψεύδη, μιλώντας για τον δήθεν απομονωμένο Ερντογάν. Με την διαφορά ότι η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ο Ερντογάν, είδε κυριολεκτικά τους πάντες. Όλους τους ισχυρούς, και τον Μητσοτάκη. Μπάιντεν, Μέρκελ, Μακρόν, Τζόνσον κλπ.

Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη που μετά βίας και στα όρθια είδε τον Τζόνσον για 2 λεπτά και τον Ράμα της Αλβανίας για 5 λεπτά, πάλι στα όρθια.

Η θλιβερή φωτογραφία της συνόδου και με τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάθεται απομονωμένος σε μια γωνιά, αποτυπώνει αυτή την άβολη πραγματικότητα.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η Ελλάδα είναι πλέον γεωπολιτικά άχρηστη, είτε ο πρωθυπουργός είναι πολιτικά άχρηστος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ