Έκαναν το Μαξίμου «μαγαζάκι» της Μαρέβας!

Η επιχειρηματίας σύζυγος του πρωθυπουργού, σε ρόλο... ινφλουένσερ, διαφημίζει προϊόντα μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο

Must Read

Όχι μόνο το πρωθυπουργικό ζεύγος ζει τον μύθο του -όπως έγραψε η «δημοκρατία» την περασμένη Πέμπτη-, αλλά κατάντησε το Μέγαρο Μαξίμου χώρο διαφήμισης και προώθησης ειδών διάφορων εταιριών, με τη σύζυγο του πρωθυπουργού να φωτογραφίζεται και να προβάλλεται ως… ινφλουένσερ!

Αναφερόμαστε στη διακόσμηση του Μεγάρου, που έγινε υπό την ευθύνη, την επιμέλεια και την εποπτεία της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι και η οποία προβλήθηκε προ ημερών από γνωστό αρχιτεκτονικό περιοδικό, με πολλές φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων και της ίδιας ως «πρώτης κυρίας», όπως τη χαρακτήριζε το δημοσίευμα.

Η πρωθυπουργική σύζυγος δήλωνε σε εκείνο το δημοσίευμα ότι δεν δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα, καθώς αυτή ήταν η εντολή του συζύγου τηςκάνε ό,τι θες αρκεί να μην υπάρχει κόστος για τον ελληνικό λαό», λέγεται ότι της είπε) και οι αλλαγές στη διακόσμηση έγινε από ομάδα δέκα εθελοντών, χωρίς όμως να κάνει γνωστό ποια ήταν αυτή η ομάδα, ποιος πλήρωσε τα υλικά και τι ανταλλάγματα δόθηκαν…

Και πριν αλέκτορα φωνήσαι… ήρθε η αποκάλυψη και είναι κόλαφος! Εταιρία με έδρα στο κέντρο της Αθήνας δημοσίευσε στα δικά της social media… τα ανταλλάγματα του εθελοντικού της έργου. Φωτογραφίες από το εσωτερικό του Μεγάρου με τα είδη που πρόσφερε και με την κυρία του πρωθυπουργού να φωτογραφίζεται σε αυτά.

Συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή της με το κείμενο (ελεύθερη μετάφραση από τα αγγλικά): «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την ειδική συνεργασία με την ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου και την Ελληνίδα πρώτη κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετέχουμε με τη μοναδική μας συλλογή από χαλιά στα δωμάτια και τα γραφεία του κτιρίου του αρχηγού της ελληνικής κυβέρνησης…».

Λες και είναι η προσωπική τους κατοικία

Το θέμα όμως είναι μεγάλο και σοβαρό όχι μόνο από την ηθική του διάσταση, αλλά και από την πολιτική, καθώς το ιστορικό κτίριο, που είναι η έδρα της ελληνικής κυβέρνησης, γίνεται χώρος προβολής και διαφήμισης εταιριών σαν να είναι ιδιοκτησία της κυρίας Γκραμπόφσκι -όπως το κτίριο του Βολτέρου στο Παρίσι- ή σαν να είναι η προσωπική κατοικία του ζεύγους Μητσοτάκη.

Οφείλονται εξηγήσεις από την κυβέρνηση, αλλά και τα κόμματα δεν δικαιολογούνται να μην έχουν ασχοληθεί με το θέμα! Θα σιωπήσουν κι αυτά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This