Κυριακή 1/8/2021

Παρουσία της Φώφης Γεννηματά το μνημόσυνο για τα 25 χρόνια από το θάνατο του Α. Παπανδρέου

«Ο Ανδρέας Παπανδρέου ζει στην καρδιά του κάθε Έλληνα δημοκράτη», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά

Στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου παρευρέθη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά στην Κρήτη.

Το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση έδωσαν στελέχη και μέλη του κόμματος που ανέφεραν ότι 25 χρόνια από το θάνατό του, ο Ανδρέας Παπανδρέου εξακολουθεί να εμπνέει.

Αμέσως μετά η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως: «Στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πάντα παρών. Ζει στη καρδιά κάθε Έλληνα δημοκράτη.Ιδιαίτερα εδώ στην Κρήτη που αγαπήθηκε τόσο. 25 χρόνια μετά, το όραμα του, οι ιδέες του, το έργο του μας εμπνέουν».

adrikos

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Και εμείς εδώ από την Κρήτη, και από την ιστορική οργάνωση του Μασταμπά, αναλαμβάνουμε τη δέσμευση να δουλέψουμε για να γίνει πράξη η νέα αλλαγή. Με ένα πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο για την πρόοδο, για την ευημερία, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για μια Ελλάδα για τους πολλούς, γιατί μόνο αυτή η Ελλάδα μας αξίζει».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, θα συναντηθεί με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με τη «Νέα Γενιά» του κόμματος.

Η επίσκεψη της στο νησί της Κρήτης θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ