Ανησυχία για την κυρία Σακελλαροπούλου

Περίεργα δημοσιεύματα, προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά

Must Read

Το ότι το κυνήγι μαγισσών ήταν το αγαπημένο σπορ των εξουσιαστών στον μεσαίωνα, είναι γνωστό. Το να προβαίνει όμως πρόεδρος δυτικής Δημοκρατίας σε κυνήγι μαγισσών, είναι λόγος ανησυχίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου λοιπόν αντί να απαντήσει στις σοβαρότατες καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την σκανδαλώδη διαχείριση της υπόθεσης Mr Bitcoin και τον μετέπειτα διορισμό της στην προεδρία, βλέπει «ακροδεξιά φαντάσματα» να την καταδιώκουν. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αποτελεί και μία επιβεβαίωση των καταγγελιών της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ότι δηλαδή με μία σκανδαλώδη απόφαση αντάλλαξε την καρέκλα.

Θα μπορούσε όμως να είναι και ένα δείγμα πλήρους αποξένωσης της προέδρου από την πραγματικότητα. Πράγμα που φυσικά μπορεί να είναι ανεπίτρεπτο, είναι όμως απολύτως εξηγήσιμο. Οι προσοχές της προεδρικής φρουράς και η χλιδή των ανακτόρων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για κάποιον άνθρωπο με αδύνατο χαρακτήρα.
Εδώ την ψώνισαν Καίσαρες, όπως ο Τιβέριος ή ο Καλιγούλας και μονάρχες όπως ο Κάρολος της Γαλλίας και ο Ερρίκος ο έκτος. Έφτασαν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς ακόμα και μέσα στα μαχαιροπήρουνα.
Φανταστείτε τι προσοχή και συγκράτηση χρειάζεται μία συνδικαλίστρια της εποχής Σημίτη. Που ήδη φαίνεται επιρρεπής, καθώς «ζει τον μύθο της» μέσα στο μέγαρο, και υποχρεώνει το στράτευμα να παρουσιάζει όπλα ακόμα και στον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This