Πέμπτη 5/8/2021

Ανησυχία για την κυρία Σακελλαροπούλου

Περίεργα δημοσιεύματα, προκαλούν μεγάλα ερωτηματικά

Το ότι το κυνήγι μαγισσών ήταν το αγαπημένο σπορ των εξουσιαστών στον μεσαίωνα, είναι γνωστό. Το να προβαίνει όμως πρόεδρος δυτικής Δημοκρατίας σε κυνήγι μαγισσών, είναι λόγος ανησυχίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου λοιπόν αντί να απαντήσει στις σοβαρότατες καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την σκανδαλώδη διαχείριση της υπόθεσης Mr Bitcoin και τον μετέπειτα διορισμό της στην προεδρία, βλέπει «ακροδεξιά φαντάσματα» να την καταδιώκουν. Φυσικά αυτό θα μπορούσε να αποτελεί και μία επιβεβαίωση των καταγγελιών της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ότι δηλαδή με μία σκανδαλώδη απόφαση αντάλλαξε την καρέκλα.

Θα μπορούσε όμως να είναι και ένα δείγμα πλήρους αποξένωσης της προέδρου από την πραγματικότητα. Πράγμα που φυσικά μπορεί να είναι ανεπίτρεπτο, είναι όμως απολύτως εξηγήσιμο. Οι προσοχές της προεδρικής φρουράς και η χλιδή των ανακτόρων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για κάποιον άνθρωπο με αδύνατο χαρακτήρα.
Εδώ την ψώνισαν Καίσαρες, όπως ο Τιβέριος ή ο Καλιγούλας και μονάρχες όπως ο Κάρολος της Γαλλίας και ο Ερρίκος ο έκτος. Έφτασαν να βλέπουν φαντάσματα και εχθρούς ακόμα και μέσα στα μαχαιροπήρουνα.
Φανταστείτε τι προσοχή και συγκράτηση χρειάζεται μία συνδικαλίστρια της εποχής Σημίτη. Που ήδη φαίνεται επιρρεπής, καθώς «ζει τον μύθο της» μέσα στο μέγαρο, και υποχρεώνει το στράτευμα να παρουσιάζει όπλα ακόμα και στον σύντροφό της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ