Δάκρυσε ο Κοτζιάς ακούγοντας τον Φραγκογιάννη

Ποιο «Μακεδονομάχοι» κι απ'τους Μακεδονομάχους...

Must Read

Ρίγη συγκίνησης πρέπει να διαπέρασαν τον εκ των αρχιτεκτόνων της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, Νίκο Κοτζιά, όταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης είπε στη Βουλή: «Πρέπει να την υλοποιήσουμε καθώς ένα κομμάτι της είναι προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων»!

Η ΝΔ που χαρακτήριζε την συμφωνία ως «κακή» και καλούσε τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να μην την υπογράψει αφού, σύμφωνα με το νυν κυβερνών κόμμα: «Αποδοχή της ‘μακεδονικής γλώσσας’ και της ‘μακεδονικής εθνότητας’ συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση».

Τελικά όχι μόνο έγινε «αποδεκτή» η εθνική υποχώρηση από τη ΝΔ, αλλά γίνονται αποδεκτές και όλες οι προκλήσεις των Σκοπιανών και οι ξεκάθαρες παραβιάσεις αυτής της τραγικής Συμφωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This