Πέμπτη 5/8/2021

Συνεχίζεται ο εκβιασμός: «Περιορισμοί μόνο για τους ανεμβολίαστους. Δεν θα έχουν ούτε οικονομική στήριξη» επιμένει ο Σκέρτσος

Κινητοποιούν Τοπική Αυτοδιοίκηση και Εκκλησία για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί!

Ο εκβιασμός δεν έχει τέλος για τους Έλληνες. Με καθημερινά μηνύματα και δηλώσεις, όλοι οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να βοηθήσουν πλέον κανένα που δεν θα κάνει το εμβόλιο.

Μάλιστα, θα «τιμωρούνται» κιόλας με περιορισμούς, ενώ το κράτος δεν θα στηρίζει επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που δεν θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Δηλαδή με απλά λόγια, τα ατομικά δικαιώματα που διατυμπάνιζε για τα μάτια του κόσμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πράξη καταπατά!

Σκέρτσος: «Περιορισμοί μόνο στους ανεμβολίαστους»

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, με δήλωση – ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει ότι όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, τότε θα υποστούν περιοριστικά μέτρα και δεν θα υποστηριχθούν οικονομικά από το Κράτος.

«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει«, ανέφερε αναλυτικά ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

Κινητοποιούν Τοπική Αυτοδιοίκηση και Εκκλησία για τον εμβολιασμό!

Ο Άκης Σκέρτσος σημειώνει ότι «τώρα έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα».

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:

1

2

3

4

5

6

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ