Κυβέρνηση αναξιόπιστων: «Ανοικτό το ενδεχόμενο να επανέλθουν οι μάσκες» δηλώνει η Πελώνη

Ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα και ρίχνουν το βάρος των ευθυνών τους στους πολίτες

Must Read

Ανευθυνότητα και παντελή έλλειψη σοβαρής οργάνωσης και σχεδιασμού δείχνουν όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης. «Λένε και ξε-λένε» οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας και σχετικές δηλώσεις, χωρίς μάλιστα να είναι και συνεννοημένοι!

Για άλλη μία φορά, οι πολίτες είναι στο ίδιο έργο θεατές. Το κράτος ρίχνει το φταίξιμο των λανθασμένων επιλογών του στους Έλληνες, αντί να αναλάβει τις ευθύνες του. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, απειλεί όχι μόνο με νέα εκφοβιστικά και κοστοβόρα μέτρα αλλά και με την επιστροφή απαγορεύσεων.

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο – Μπορεί να επιστρέψουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους»

Ερωτηθείσα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη για τη χρήση της μάσκας, διευκρίνισε ότι δεν «έχουμε απαλλαγή από την υποχρέωση της χρήσης μάσκας, παρά μόνο στους εξωτερικούς χώρους, όπου δεν υπάρχει συνάθροιση και συγχρωτισμός».

«Γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται εντατικοί έλεγχοι. Σε κάθε περίπτωση όλα αξιολογούνται ανά πάσα στιγμή, και ανάλογα με τα δεδομένα. Δεν έχω κάτι να σας πω νεότερο», ανέφερε η κ. Πελώνη.

«Μια μερίδα δύσπιστων κρατά πίσω την κοινωνία και οικονομία»

Θα σας τρελάνουν! Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι βοηθά τους Έλληνες πολίτες, την ώρα που δηλώνει δια στόματος της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι «το κράτος θα βοηθά οικονομικά μόνο τους εμβολιασμένους»! Άρα η βοήθεια κάνει διακρίσεις…

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε και στηρίζει ουσιαστικά πληττόμενους πολίτες, καθώς άπλωσε γρήγορα, αποτελεσματικά και αποφασιστικά ένα ευρύ δίχτυ προστασίας πάνω από νοικοκυριά και επιχειρήσεις» είπε η κ. Πελώνη, κάνοντας τον απολογισμό των πενιχρών χρημάτων που έδωσε στους ανθρώπους που χωρίς να το θέλουν και χωρίς να το έχουν επιλέξει δεν δούλευαν!

Στο ίδιο έργο θεατές…

Η Αριστοτελία Πελώνη συνέχισε λέγοντας ότι, «η κυβέρνηση τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις δρομολόγησε τολμηρή μεταρρυθμιστική πολιτική ξεκινώντας από τις μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών». Όλα αυτά μάλλον ανήκουν στη «σφαίρα» της φαντασίας των κυβερνώντων, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά μειώσεις και διευκολύνσεις.

Όπως αναλυτικά είπε η κ. Πελώνη «έχουν ήδη μειωθεί ο συντελεστής φορολογίας των επιχειρήσεων, ο φόρος μερισμάτων, ο εισαγωγικός συντελεστής για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ στα ακριβά φάρμακα για σοβαρές ασθένειες καθώς και στα πέντε νησιά που φιλοξενούν δομές αιτούντων άσυλο, για όσο υπάρχουν αυτές. Έχει ανασταλεί η εισφορά αλληλεγγύης για μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, επαγγελματίες και αγρότες καθώς και η επιβολή ΦΠΑ στις οικοδομές και του φόρου υπεραξίας στη μεταβίβαση ακινήτων ενώ θεσπίστηκε χαμηλός φορολογικός συντελεστής για τα αγροτικά συνεταιριστικά σχήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This