Τετάρτη 28/7/2021

Μια πετσέτα για τον Άδωνι

Εντέλει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος υπουργός. Ο πιο σκληρά εργαζόμενος Έλληνας. Ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος στον πλανήτη.
Νυχθημερόν αγωνίζεται για να φέρει έστω και μία επένδυση στην Ελλάδα, χωρίς να κάμπτεται από το γεγονός ότι ακόμα και οι επενδύσεις που παρέλαβε έχουν μείνει γιαπιά.
Από το Ελληνικό μέχρι την Αργολίδα, όπου έκοψε κορδέλα ο Άδωνις, όπου έβαλε φτυάρι, οι επενδύσεις πάγωσαν στην κυριολεξία. Πέτρα πάνω στην πέτρα δεν μπήκε. Ούτε ο αββάς Φουρμόντ τέτοια κατάρα…
Άλλο φυσικά αββάς κι άλλο αβαβάς.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο υπουργός ανάπτυξης δεν το βάζει κάτω. Δουλεύει ακατάπαυστα προκειμένου να τα καταφέρει.
Στράφηκε λοιπόν σε άλλα εξαιρετικά πετυχημένα στελέχη του επιτελικού κράτους, όπως ο κ. Σκέρτσος και ο κ. Πατέλης, προφανώς για να ενώσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.
Τώρα τι έχουν κάνει οι άλλοι δύο, μην ρωτάτε καλύτερα. Σίγουρα πάντως κάτι κάνουν για να περνάνε το χρόνο τους, διότι αλλιώς κινδυνεύουν να πλήξουν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις αυλές του μεσαίωνα για παράδειγμα, διοργάνωναν εκδηλώσεις με αρλεκίνους, ακροβάτες και άγρια θηρία, ώστε να σπάνε την μονοτονία της χλιδής.
Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να υπάρχει πάντα μια πετσέτα για τον Άδωνι, διότι έχουμε και καύσωνα. Μην πουντιάσει ιδρωμένος σε κανένα ερκοντίσιον.

56F29B24 F75B 4673 9CC1 0C1524CF2FBF

Το πλέον ξεκαρδιστικό πάντως είναι ότι ο Μανώλης Κοττάκης στο πρωτοσέλιδο της σημερινής Δημοκρατίας, έκραζε την Νέα Δημοκρατία για την κατάντια της. Με μία φωτογραφία ο Άδωνις κατάφερε να το επιβεβαιώσει. Βρείτε έστω και έναν Νεοδημοκράτη εντός του Μεγάρου Μαξίμου, στην φωτογραφία (αρχική) που ανάρτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ