Πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό

Η απόπειρα δαιμονοποίησης μερίδας των πολιτών δεν έχει αποδώσει ποτέ σε κυβέρνηση που την αποπειράθηκε.

Must Read

Στην αλφάβητο της άσκησης κυβερνητικής πολιτικής το πρώτο ψηφίο είναι η ανάγκη για εθνική ενότητα και κοινωνική γαλήνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ένιωσε την ανάγκη να μάθει τους βασικούς πολιτικούς κανόνες, επειδή κληρονόμησε επίθετο μαζί με εκλογικό ακροατήριο, πλούτη και εξουσία. Γι’ αυτό διχάζει και δεν σταματά να επιτίθεται σε μια σημαντική μερίδα του ελληνικού λαού, καθιστώντας την αποδιοπομπαίο τράγο και… ένοχο για όλα τα δεινά του τόπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο χθεσινό διάγγελμά του παρουσίασε τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί σαν… σκιά που εμποδίζει την έξοδο από την πανδημία και σαν απειλή: «Δύο σκιές, ωστόσο, εμποδίζουν τη γρήγορη και οριστική έξοδό μας από τη δοκιμασία: η εμφάνιση της επιθετικής μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού και ένα ποσοστό πολιτών που ακόμη διστάζουν να εμβολιαστούν. Είναι μία διπλή απειλή».

Στη συνέχεια χρέωσε τα lockdown όχι στην ασχετοσύνη των στελεχών του, τις αποφάσεις των «ειδικών» και στην ίδια την πανδημία, αλλά στους ανεμβολίαστους! Είπε χαρακτηριστικά: «Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. Και προστασία σε όλους. Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες».

Επιπλέον, ακόμα και τις απαγορεύσεις που ο ίδιος επέβαλε και ο ίδιος παραβίασε (με τις ποδηλατάδες στην Πάρνηθα και τα κορονοτσιμπούσια στην Ικαρία) τις απέδωσε σε όλους όσοι δεν εμβολιάζονται. Αυτούς δαχτυλόδειξε και ως υπαιτίους για τα μελλοντικά lockdown: «όσοι δεν εμβολιάζονται, έχουν αυτό το δικαίωμα, αλλά δεν θα οδηγήσουν τον τόπο σε καθολικές απαγορεύσεις».

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να γνωρίζει ότι για τα lockdown, τη διασπορά του κορονοϊού και τις… σκιές που πλανώνται σαν κατάρες πάνω από την Ελλάδα δεν ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι πολίτες, αλλά η πολιτική που ο ίδιος αποφάσισε.

Η απόπειρα δαιμονοποίησης μερίδας των πολιτών δεν έχει αποδώσει ποτέ σε κυβέρνηση που την αποπειράθηκε. Συνήθως καταφεύγουν σε αυτή την άθλια επιλογή απάνθρωπα, ανελεύθερα καθεστώτα που γκρεμίζονται με πάταγο από την εξουσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This