Σάββατο 31/7/2021

Μπάχαλο με απολύσεις και υποχρεωτικό εμβολιασμό – Η Πελώνη προσπαθεί να μαζέψει τα… «ασυμμάζευτα»!

Δεν τα «βρίσκουν» οι υπουργοί της κυβέρνησης

Μετά το μπάχαλο και τη σύγχυση που συνεχίζουν να προκαλούν οι αντιφατικές δηλώσεις μελών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη (από την υφυπουργό Εργασίας μέχρι και τους Γεωργιάδη-Βορίδη), ήρθε πριν από λίγο και μία δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη που ουσιαστικά αναιρεί όλες τις αναφορές περί για απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων σε περίπτωση που αποφασίσουν να μην εμβολιαστούν.

Πελώνη: «Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού δεν θα συνδέεται με απολύσεις»

Κάποια στιγμή σε αυτή τη κυβέρνηση πρέπει να μάθουν να συνεννοούνται μεταξύ τους για να μην λέει άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος. Καμία σοβαρότητα και καμία ομοφωνία δεν χαρακτηρίζει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, αφού οι «φωνές» είναι διαφορετικές και όχι και τόσο… δημοκρατικές!

«Δεν θα συνδέεται η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με τις απολύσεις» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στις δημόσιες δομές.

Επιβεβαίωσε επιπλέον την κ. Πελώνη τις πληροφορίες για εισήγηση των λοιμωξιολόγων όσον αφορά την αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τις παιδικές κατασκηνώσεις.

Αναφερόμενη στην επιδημιολογική κατάσταση και τους εμβολιασμούς σημείωσε ότι καταγράφεται σημαντική αύξηση νέων κρουσμάτων, και τόνισε ότι φέτος οι δυνατότητες άμυνας είναι εντελώς διαφορετικές.

«Είναι χρέος όλων -κομμάτων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκκλησίας, συλλογικών φορέων- να ενώσουμε τη φωνή μας με αυτήν της επιστήμης και της λογικής προκειμένου να πειστούν όσοι συμπολίτες μας διατηρούν επιφυλάξεις για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ