Τρίτη 3/8/2021

Μάγεψε ο Κυριάκος στο Costa Navarino

Μαγεμένοι τον κοιτούσαν οι ξένοι επισκέπτες

Εντυπωσιακή η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο – κόσμημα της Μεσσηνίας, Costa Navarino. Να σημειωθεί επίσης ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε το πολυτελές θέρετρο για τριήμερη ξεκούραση, προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες καθώς το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο. Να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα τριήμερα είχε κάνει συνεχή ταξίδια, γεγονός που είναι λογικό να τον έχουν κουράσει ιδιαίτερα. Ειδικά το ταξίδι στην Τήνο όπου πήγε με το ταχύπλοο της γραμμής, παρέα με τις αδερφές του.

Λογικό είναι ο άνθρωπος να έπρεπε να ξεκουραστεί μετά από τέτοιες δοκιμασίες.

Αυτό πάντως που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους ήταν το γυμνασμένο σώμα του πρωθυπουργού, που έκανε τους ξένους να αναρωτιούνται εάν είναι κάποιος ηθοποιός, κάποιος αθλητής, κάποιος fitness coach.

Είναι βέβαιο ότι μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία. Ως οι πλέον γυμνασμένοι πρωθυπουργοί με αξιοσημείωτη προσφορά στον τόπο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ