«Ζει τη μεγάλη ζωή … Απολαμβάνει να είναι Πρωθυπουργός»! Μπούμερανγκ τα όσα έλεγε ο Άδωνις το 2019 (video)

Πως τα φέρνει η ζωή...

Must Read

Μπούμερανγκ που τον βρήκε στο… δόξα πατρί γύρισαν τα όσα έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης το 2019 για τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Λέξη προς λέξη ωστόσο, πάνε «κουτί» στον νυν κάτοικο του Μαξίμου, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι ζήτημα το πόσες ημέρες έχει περάσει εκεί. Και δεν εννοούμε τα πολιτικά ταξίδια.

«Ζει την μεγάλη ζωή. Δεν θα φύγει ούτε ένα 24ωρο νωρίτερα. Απολαμβάνει να είναι Πρωθυπουργός. Το καλοκαίρι θα κάνει διακοπές σε κανένα σκάφος, γιατί να το χάσει. Θα κάνει και κανένα ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που έχει βάλει και αστακομακαρονάδα στο μενού του. Απολαμβάνει την θέση του, όπως κανένας άλλος πρωθυπουργός», έλεγε προ διετίας ο Άδωνις.

Από την ώρα μάλιστα που ο Πρωθυπουργός ξεστόμισε το αμίμητο «οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται τις διακοπές τους, εμείς πάλι, όχι», έχει πάει σε Αντίπαρο, Τήνο και Μεσσηνία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This