Πέμπτη 29/7/2021

Οι ψαράδες προκάλεσαν πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό που γύρισε ανέμελος από το Costa Navarino (video)

«Tο έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» προειδοποίησαν αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους απέφυγε βάζοντας στοίχημα μια... μπίρα

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι οι ψαράδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Μαράθου στη Μεσσηνία για το έργο το οποίο εκτελείται στο λιμάνι.

Οι αλιείς έφεραν σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε επιστρέψει από το ανέμελο τριήμερο στο Costa Navarino και δεν ήθελε να χαλάσει την ξεκούρασή του από τις διακοπές του.

Οι ψαράδες προειδοποιήσαν ότι «το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» καθώς «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα» τόνισαν.  Μάλιστα κάλεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέψει σε μερικούς μήνες για να διαπιστώσει ότι το έργο δεν θα υπάρχει: «Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για νέο έργο σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αποτελεσματικό και θέλοντας να αποφύγει τη συζήτηση που έγραφαν οι κάμερες, έληξε τον διάλογο ζητώντας από τους ψαράδες να τον κεράσουν μια μπίρα αν οι προβλέψεις τους πέσουν έξω…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ