Οι ψαράδες προκάλεσαν πονοκέφαλο στον πρωθυπουργό που γύρισε ανέμελος από το Costa Navarino (video)

«Tο έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» προειδοποίησαν αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους απέφυγε βάζοντας στοίχημα μια... μπίρα

Must Read

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι οι ψαράδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Μαράθου στη Μεσσηνία για το έργο το οποίο εκτελείται στο λιμάνι.

Οι αλιείς έφεραν σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε επιστρέψει από το ανέμελο τριήμερο στο Costa Navarino και δεν ήθελε να χαλάσει την ξεκούρασή του από τις διακοπές του.

Οι ψαράδες προειδοποιήσαν ότι «το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» καθώς «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα» τόνισαν.  Μάλιστα κάλεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέψει σε μερικούς μήνες για να διαπιστώσει ότι το έργο δεν θα υπάρχει: «Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για νέο έργο σε περίπτωση που αυτό δεν είναι αποτελεσματικό και θέλοντας να αποφύγει τη συζήτηση που έγραφαν οι κάμερες, έληξε τον διάλογο ζητώντας από τους ψαράδες να τον κεράσουν μια μπίρα αν οι προβλέψεις τους πέσουν έξω…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This