«Ζωντανή διαφήμιση της Ελλάδας» το ΟΑΚΑ μετά την ανάπλαση, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό

«Το ΟΑΚΑ σήμερα στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο παραπάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως»

Must Read

Παρουσιάστηκε το Master Plan για τον εκσυγχρονισμό και την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», σε ειδική εκδήλωση στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως το νέο ΟΑΚΑ θα αποτελεί «ζωντανή διαφήμιση της Ελλάδας που όχι απλά όλοι οραματιζόμαστε, αλλά που μπορούμε πια με σιγουριά και αυτοπεποίθηση να κατακτήσουμε».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η ανάπλαση του ΟΑΚΑ θα έχει «τριπλό αποτύπωμα», οικολογικό, αναπτυξιακό και δημοσιονομικό και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην κοινωνία. Ενώ η φιλοσοφία της παρέμβασης αποβλέπει σε «πολύ περισσότερο πράσινο, περισσότερη σκιά, περισσότερα υλικά τα οποία θα είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον».

«Το Ολυμπιακό Κέντρο μετατρέπεται πια σε Ολυμπιακό Πάρκο της Αθήνας. Με χωριστές «γειτονιές» για την προπόνηση των αθλητών μας, των πρωταθλητών μας. Αλλά ανοιχτό και διαθέσιμο για την ατομική άσκηση αλλά και την ψυχαγωγία των κατοίκων. Ένας χώρος, λοιπόν, πρωταθλητισμού γίνεται και χώρος μαζικού αθλητισμού… το ΟΑΚΑ θα αποδοθεί πολύ καλύτερο στους Αθηναίους. Ήδη, με τα προβλήματα που έχει ο χώρος, προσελκύει σχεδόν 20.000 συμπολίτες μας κάθε Σαββατοκύριακο και λίγο λιγότερους τις καθημερινές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την παρέμβαση, την οποία θα κάνουμε, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος ο πρωθυπουργός σε θέσεις εργασίας και ιδιωτικά κεφάλαια ανέφερε ότι «στις χρήσεις γης θα μπορέσουμε να κινητοποιήσουμε ακόμα σημαντικά ιδιωτικά κεφάλαια τα οποία ενδεχομένως να ξεπεράσουν και τα 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας πάνω από 1.000 νέες θέσεις εργασίας. Είναι ταυτόχρονα όμως και μία παρέμβαση η οποία έχει δημοσιονομικό χαρακτήρα. Παρά τις επίπονες προσπάθειες της διοίκησης, το ΟΑΚΑ σήμερα στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο παραπάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Σκοπός μας είναι μέσα σε τρία χρόνια ο προϋπολογισμός του να είναι ισοσκελισμένος, στα πέντε χρόνια να έχει κέρδη, να μπορεί να παράγει το ΟΑΚΑ αρκετά έσοδα για να μπορεί τουλάχιστον να υποστηρίζει τη συντήρησή του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This