Τετάρτη 28/7/2021

Υπουργός του Μητσοτάκη εκβοφίζει επιχειρηματίες της εστίασης

Δεν φτάνει που τους «κρέμασε», τους αποκαλεί και τεμπέληδες από πάνω!

Να κλείσει τα στόματα των επιχειρηματιών που διαμαρτύρονται για τα αίσχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη προσπαθεί πρωτοκλασάτος υπουργός που ανήκει στον οικονομικό κύκλο.

Η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καλύψει τις παλινωδίες της μέσα από επικοινωνιακά τεχνάσματα (σ.σ. το έχει παραδεχτεί άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η «επικοινωνία») και επιχειρεί να αποσιωπήσει τις «φωνές» των αντιδράσεων για το επιτελικό χάος που έχει προκαλέσει από την αρχή της πανδημίας.

Μόλις αντιλήφθηκε την ανάρτηση της πρωτοβουλίας του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης η οποία απευθύνεται στους Άδωνι Γεωργιάδη, Χρήστο Σταϊκούρα αλλά και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «φτωχοποίηση του πολυπληθή κλάδου» και «σφαγιασμό» μετά την οικονομική ενίσχυση την οποία ουδέποτε προσέφεραν όπως είχαν υποσχεθεί, ο υπουργός κίνησε γη και ουρανό για να επικοινωνήσει με κάποιον υπεύθυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newscenter.gr ο υπουργός έβαλε τους γραμματείς του να επικοινωνήσουν με τον Κύκλο και ζήτησε να συνομιλήσει με κάποιον υπεύθυνο. Όταν όμως έπιασε στο χέρι του το ακουστικό, ξεκίνησε να τα «χώνει» με αγριεμένο ύφος και στη συνέχεια επιτέθηκε με προσβολές στους επιχειρηματίες αποκαλώντας τους «τεμπέληδες» επειδή ζητούν οικονομική στήριξη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που έμειναν με κατεβασμένα ρολά και πενιχρά επιδόματα!

Διαβάστε την ανάρτηση του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ