Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε στο μέγαρο Μαξίμου για να πείσουν τον Πίνατ να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό

Ατυχής η έμπνευση της επικοινωνιακής ομάδας

Must Read

Επικοινωνιακά ήταν ένα επιτυχημένο σενάριο, προκειμένου να διαγραφούν από την συλλογική μνήμη οι απανωτές φωτογραφίες του πρωθυπουργού με μαγιό σε παραλίες. Στην πράξη όμως το έργο αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο, αφού ο συμπαθέστατος σκύλος του μεγάρου, ο Πίνατ δεν ήθελε με τίποτα να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντίθετα, έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από τα χέρια του.

Συγκεκριμένα, το σενάριο ήθελε τον πρωθυπουργό με κοστούμι να εισέρχεται στο μέγαρο Μαξίμου και με το που ανέβαινε τη σκάλα, κάποιος από μέσα θα αμολούσε τον Πίνατ προκειμένου να αποθανατιστεί στα σκαλιά του Μαξίμου αγκαλιά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που «τυχαία» θα έμπαινε εκείνη την ώρα. Όπως «τυχαία», θα βρισκόταν και ο φωτογράφος από την σωστή γωνία για να αποθανατίσει την στιγμή.

Δυστυχώς για τους σκηνοθέτες, ο σκύλος – πρωταγωνιστής, είχε άλλη άποψη. Αφού με το που είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά του, έκανε τα πάντα για να τον αποφύγει. Τα κατάφερε προσωρινά όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα εκτός από τον πρωθυπουργό να τον κυνηγάνε και οι βοηθοί.

Μπορεί να λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο πρωθυπουργός πάντως τα πάει καλύτερα με τους δημοσιογράφους.

Η συγκεκριμένη σκηνή μάλιστα έγινε viral και προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This