Τσίπρας κατά Σακελλαροπούλου. Υποβαθμίζεται ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Σφοδρή επίθεση του Αλέξη Τσίπρα στην πρόεδρο, που όμως την είχε ψηφίσει!

Must Read

Σφοδρή επίθεση στην Κ. Σακελλαροπούλου εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λέσβου «Στο Νησί». Να σημειωθεί ότι ο ΣυΡιζΑ την είχε ψηφίσει για την θέση της προέδρου, γεγονός που κάνει την σημερινή παρέμβαση του ακόμα πιο ηχηρή. Είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα θλιβερά γεγονότα του προεδρικού μεγάρου:

«Πολύ θλιβερό αυτό που έγινε με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο. Δεν τιμά την Προεδρία, ως θεσμό, να ρίχνει την ευθύνη αλλού ή να απομειώνει τις θεσμικές αρμοδιότητες που την αφορούν. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν έχει δυο αποκλειστικές αρμοδιότητες η Προεδρία της Δημοκρατίας είναι η απονομή χάριτος και η απονομή τιμής. Είναι αδιανόητο ένας βουλευτής με ακραίες ρατσιστικές τοποθετήσεις να γίνεται πορτιέρης του Προεδρικού Μεγάρου. Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Είναι μια θλιβερή εξέλιξη. Είναι προφανές ότι δεν είναι ευθύνη του Υπουργείου Εξωτερικών, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη για να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν, διότι υποβαθμίζεται ο θεσμός της Προεδρίας της Δημοκρατίας»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This