Ο Άδωνις τουίταρε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του

Και τα τεστ pcr στο twitter

Must Read

Με… ριπές αναρτήσεων στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του και τα δύο τεστ pcr που έκανε, σε συνέχεια της ανακοίνωσής του ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

«Κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα. Δύο οι βασικές κατηγορίες α) δεν έχω εμβολιαστεί κλπ. Ιδού το Πιστοποιητικό μου λοιπόν, β) ότι πήγα στο Προεδρικό και πρέπει να ελεγχθούν κλπ. Επειδή όμως είμαι φοβερά σχολαστικός την πάτησαν. Επειδή ακριβώς όλη την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψα σε διάφορα μέρη, πριν πάω στο Προεδρικό ζήτησα και έκανα pcr και ήμουν αρνητικός. Έκανα και rapid στον αντ1 Δευτέρα πρωί η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο.Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν Επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το pcr test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση», έγραψε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This