Κεραυνοί του Νικήτα Κακλαμάνη κατά του μεγάρου Μαξίμου!

Μέτωπο του αντιπροέδρου της Βουλής κατά του «συστήματος Σημίτη»

Must Read

Μία καταιγιστική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Βουλής και ιστορικού στέλεχος της παράταξης, Νικήτα Κακλαμάνη, στο περιοδικό Επίκαιρα που κυκλοφορεί, έρχεται να δημιουργήσει αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα μέσα στον καύσωνα!

Ο έμπειρος πολιτικός αποφασίζει με την συνέντευξή του στο περιοδικό να επιτεθεί στο λεγόμενο σύστημα Σημίτη, αλλά και την εμμονή του μεγάρου Μαξίμου να χρησιμοποιεί ουρανοκατέβατους εκσυγχρονιστές στην κυβερνητική δομή.

Η ευθεία αναφορά του μάλιστα ότι άνθρωποι του Σημίτη έχουν κατακλύσει το Μαξίμου, συνιστά ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον πρώην πρωθυπουργό, που όμως αποτελεί κόκκινο πανί για τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηλιτεύει επίσης το γεγονός ότι αυτοί οι ουρανοκατέβατοι εκσυγχρονιστές, έχουν το θράσος να κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο της Ν.Δ.

Είναι μία συνέντευξη – βόμβα, που σίγουρα θα συζητηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This