Η κυβέρνηση δεν τιμωρεί, αλλά «στέλνει» τους ανεμβολίαστους στην… αναστολή!

«Δεδομένος θεωρείται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στο Δημόσιο» δηλώνει ο Μάκης Βορίδης

Must Read

«Ποινές στην εργασία δεν υπάρχουν» αναφέρει σε δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών αναφορικά με όσους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα δεν εμβολιαστούν.

Ωστόσο, η κοροϊδία φαίνεται ότι αποτελεί κακό προηγούμενο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό γιατί, είτε κοροϊδεύουν τους πολίτες κατάμουτρα, είτε συμβαίνει κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνει κανείς…

Όχι ποινές αλλά… απομάκρυνση από την εργασία!

Ο κ. Βορίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του επιμένει ότι «δεν υπάρχουν ποινές, αλλά απομάκρυνση από τον χώρο της δουλειάς όσων εργαζομένων δεν κάνουν το εμβόλιο»! Μάλλον, το να μένει κανείς άνεργος για τον υπουργό Εσωτερικών δεν είναι τιμωρία αλλά… προαγωγή!

«Ποινές δεν υπάρχουν. Αυτό που ισχύει είναι η απομάκρυνση από τον χώρο της δουλειάς και αναστολή της εργασιακής σχέσης. Άμα δεν παρέχει υπηρεσία, δεν θα πληρώνεται ο εργαζόμενος. Είναι αποφάσεις που έχουν δημοσιευτεί, και είναι γνωστές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

Και βέβαια, ο καλύτερος τρόπος για να «πλασαριστεί» η καλή πρόθεση της κυβέρνησης είναι ένας. Το επιχείρημα ότι όλα συμβαίνουν για το κοινό καλό…

«Η υποχρέωση του εμβολιασμού επιβάλλεται μόνο στις περιπτώσεις που είναι απολύτως προφανές ότι υπάρχει μια διακινδύνευση της υγείας του ανθρώπου που έρχεται σε επαφή με τον μη εμβολιασμένο» ανέφερε ο Μάκης Βορίδης.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις για τους υγειονομικούς, για όσους προσφέρουν υπηρεσίες σε ηλικιωμένους και για τους εκπαιδευτικούς. Οι αποφάσεις αυτές θα επανεξεταστούν στο τέλος Οκτωβρίου» είπε ο κ. Βορίδης. 

Μιλώντας για τους εμβολιασμούς κατ΄ οίκον που έχουν ξεκινήσει, είπε ότι υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον κι έχουν υποβληθεί πολλά αιτήματα, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 600 εμβολιασμοί κι ο αριθμός θα ανέβει αισθητά τις επόμενες μέρες. Συμπλήρωσε ότι κινητές μονάδες επισκέπτονται απομακρυσμένες περιοχές και έχουν πραγματοποιήσει περισσότερους από 6.000 εμβολιασμούς, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός ειδικών ομάδων πληθυσμού, όπως οι Ρομά και οι μετανάστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This