Διάγγελμα μετά τον «συντονισμό» του που έφερε την καταστροφή!

Must Read

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα, δεν έχει προηγούμενο.

Δεν μιλάμε για το ρεκόρ κατεστραμμένων εκτάσεων, που παρόμοιο του δεν έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια.

Μιλάμε για το πρωτοφανές περιστατικό, πρωθυπουργός να συντονίζει την επομένη μιας μεγάλης πυρκαγιάς και μετά τον «συντονισμό» αυτόν, να ακολουθεί η απόλυτη καταστροφή στην περιοχή την οποίο υποτίθεται ότι συντόνισε!

Όπως ακριβώς είχε γίνει με το περιβόητο διάγγελμα του τον Μάιο του 2020, όπου εξηγούσε στην ανθρωπότητα πως «νίκησε τον κορονοϊό». Και ακολούθησε ο όλεθρος που ζούμε μέχρι σήμερα.

Την ώρα λοιπόν που η περιοχή που ο ίδιος συντόνισε τυλιγόταν εκ νέου στις φλόγες, ο τραγικός πρωθυπουργός σε άψογη σκηνοθεσία, είχε την φαεινή ιδέα να κάνει διάγγελμα! Με φόντο τις φλόγες ως άλλος Νέρωνας, μίλησε για τις ευθύνες των πολιτών, παριστάνοντας τον κριτή.

Ούτε κουβέντα για τις δικές του, τεράστιες ευθύνες. Ούτε μία εξήγηση για τον συντονισμό – φιάσκο, όπου έκανε αποτίμηση της «εξαιρετικής» αντίδρασης του κράτους, την ώρα που η φωτιά αναζωπυρωνόταν.

Δεν ανακοίνωσε ούτε μια παραίτηση για την παταγώδη αποτυχία των δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων που έγιναν στάχτη χωρίς καν να φυσάει.

Τι άλλο να περιμένει όμως κάποιος από τον άνθρωπο που όχι μόνο αθώωσε αλλά και αναβάθμισε τους πρωταγωνιστές της τραγωδίας στο Μάτι. Τον επικεφαλής της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, τον λιμενάρχη. Ο οποίος μάλιστα αναλαμβάνει και ειδικές αποστολές το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για τις οποίες θα μιλήσουμε πολύ σύντομα.

Ο κύριος Μητσοτάκης έχει την ψευδαίσθηση ότι μοιράζοντας εκατομμύρια στα ΜΜΕ για να αποσιωπούν τα εγκλήματα του, θα αποφύγει και την τιμωρία για αυτά.

Πλανάται οικτρά.

Θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που απέτυχε στα πάντα, ο άνθρωπος που ρήμαξε την χώρα, είτε στην οικονομία, είτε στην πανδημία, είτε στα χιόνια, είτε στον καύσωνα, είτε στα εθνικά θέματα.

Και η αποτυχία του ήταν απολύτως λογική. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Σε μία υγιή δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να κατέχει οποιαδήποτε θέση εξουσίας.

Στην στρεβλή δημοκρατία μας όμως όπου κουμάντο κάνει το χρήμα, δύο εγκληματικές οργανώσεις κατάφεραν να τον επιβάλουν ως πρωθυπουργό της χώρας, με μοναδικό στόχο να γλιτώσουν την τιμωρία. Και μέχρι στιγμής, δικαιώνονται.
Και η Ελλάδα πληρώνει βαρύ τίμημα από αυτή την εγκληματική επιλογή των δύο εγκληματικών συμμοριών, που πλέον περιφέρουν έναν πανικόβλητο πρωθυπουργό σαν τον Ελ Σιντ.

Εάν όμως είχαν διαβάσει ιστορία, θα ήξεραν και την κατάληξη τους.

Εναλλακτικά, ας δουν την σχετική σειρά του Netflix.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This