«Ξύπνησε» ο Σκέρτσος και δίνει τώρα… οδηγίες!

Τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Must Read

Συνεχίζει να δίνει το «παρών» μέσω… αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, μετά την ανάρτηση της Παρασκευής, όταν προσπάθησε να βγάλει τρελούς όλους τους πολίτες που καίγονταν στα μέτωπα της φωτιάς, δημοσιεύοντας έναν πίνακα με εναέρια μέσα πυρόσβεσης που είδε μόνον εκείνος, χθες αποφάσισε να δώσει οδηγίες στους πυροπαθείς.

Με ανάρτησή του προς τους… πρόσφυγες της Εύβοιας, τους οποίους εξεδίωξε από τα σπίτια τους η κυβέρνηση με τη μανία των εκκενώσεων, χωρίς να να φροντίσει για την κατάσβεση, ο Άκης Σκέρτσος τονίζει:

«Τα κλιμάκια των μηχανικών του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται ήδη στις πυρόπληκτες περιοχές για την καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν σε κτίρια και κατοικίες οι πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας».

Στην ανάρτησή του μάλιστα δίνει και πάλι αριθμούς πολιτών που έχουν βρει στέγη. Η εγκυρότητα των στοιχείων που δίνει μένει να ελεγχθεί.

«Θυμίζουμε ότι όλοι οι πολίτες που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν κατοικίες και οικισμούς μπορούν να καλούν το 1135 προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την προσωρινή φιλοξενία τους σε ξενοδοχεία που έχουν μισθωθεί από το Δημόσιο. Ήδη, σε αυτό το πλαίσιο, περισσότεροι από 1.500 πυρόπληκτοι έχουν λάβει προσωρινή στεγαστική συνδρομή» προσθέτει ο υπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This