Όταν οι υβριστές των θεσμών εμφανίζονται ως υπερασπιστές της κ. Σακελλαροπούλου

Όταν μια ΠτΔ υποστηρίζεται πλέον μόνο απο δημοσιογραφικά περιτρίμματα, προσβάλλει τον ίδιο τον θεσμό

Must Read

Θα περίμενε κανείς ότι η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα είχε εμφανιστεί σε κάποια από τις περιοχές που κάηκαν.

Η βόρεια Εύβοια μετρά τις πληγές της, αφού η φωτιά κατέκαψε τα πάντα επί εννιά ημέρες. Το ίδιο και η βόρεια Αττική, η Ηλεία, η ανατολική Μάνη. Η Γορτυνία φλέγεται ακόμη. Οι πυρόπληκτοι οργισμένοι καταγγέλλουν τις ελλείψεις, την ανικανότητα, την απουσία σοβαρού συντονισμού από τον κρατικό μηχανισμό, που τους άφησε αβοήθητους στην πύρινη λαίλαπα. Ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι ηγέτες της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δίνουν μια μάχη. Συμφωνεί, διαφωνεί κανείς μαζι τους, ουδείς αμφισβητεί ότι είναι παρόντες.

Μόνο μια απουσία έχει προκαλέσει εντύπωση: Της Προέδρου της Δημοκρατίας! Θα περίμενε κανείς ότι η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα είχε εμφανιστεί σε κάποια από τις περιοχές που κάηκαν. Όχι, για να σβήσει τα αποκαίδια φυσικά, αλλά για να πει δυο λόγια συμπαράστασης. Να δείξει ότι συμπάσχει με τους πυρόπληκτους.

Αλλά και όταν αποφάσισε να έρθει τελικά στην Αθήνα  για να κάνει μια δήλωση, διακόπτοντας τις διακοπές της σε κάποιο νησί του Αιγαίου, χρειάστηκε να δεσμευτεί για ώρες  ένα από τα τέσσερα ελικόπτερα Σινούκ που διαθέτει η αεροπορία Στρατού, για την μετακίνησή της. Αντί το ελικόπτερο να σβήνει φωτιές σε κάποια από τα πύρινα μέτωπα…

Φυσικά και σεβόμαστε τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και τον τιμούμε. Αλλά δεν  μπορεί να μένει εκτός κριτικής. Κάποιοι συνάδελφοι έσπευσαν να εμφανιστούν μάλιστα και ως διαπρύσιοι υπερασπιστές της Προέδρου της Δημοκρατίας για την…απουσία της και να καταγγέλλουν όλους όσοι ασκούν κριτική στο θεσμό της Προεδρίας. Δυστυχώς, είναι οι ίδιοι  που δεν είχαν αφήσει σε χλωρό κλαρί τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για ανύπαρκτα μάλιστα, θέματα. Δεν τον χώνευαν για τις απόψεις του; Για τη στάση του; Και τα δύο; Πάντως τότε δεν είχαν πρόβλημα να ασκούν κριτική στο θεσμό!

Newscenter.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This