Ο Δοξιάδης καρφώνει τον Κυριάκο: Το ΠΑΣΟΚ, ο Μάνος και το Ποτάμι σε έκαναν πρωθυπουργό!

Σκληρές αλήθειες από έναν γνήσιο υποστηρικτή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Must Read

Ο «συγγραφέας – διανοούμενος» Απόστολος Δοξιάδης κάνει μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη σε άρθρο του στο Protagon.gr. Μία αποκάλυψη η οποία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού ο κύριος Δοξιάδης είναι ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι προτάσεις του εισακούονται από τον Έλληνα πρωθυπουργό, όσο ρηξικέλευθες κι αν είναι. Επιστήθιος φίλος του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Αφού ο Απόστολος Δοξιάδης επιτίθεται στην λαϊκή δεξιά, ταυτίζοντας τους με τρωκτικά, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την νοημοσύνη της Φώφης Γεννηματά, κάνει την μεγάλη αποκάλυψη. Γράφει συγκεκριμένα:

«Ο ευρύτερος κεντρώος χώρος έφερε, ψηφίζοντας μαζικά, τον Μητσοτάκη και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην εξουσία, ενώ από εκεί και πέρα τα κεντροαριστερά, τα κεντρώα και τα φιλελεύθερα στελέχη της κυβέρνησής του, προερχόμενα κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και το Ποτάμι, αποτελούν, εκτός των αναμφισβήτητων ικανοτήτων τους, τα σύμβολα ενός νέου προσώπου της Νέας Δημοκρατίας».

Δηλαδή, όσοι έψαχναν τον λόγο εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τις εξωφρενικές διαδικασίες, την διακοπή της ψηφοφορίας, την πρωτοφανή ανατροπή εις βάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τώρα έχουν μία σαφή εξήγηση: Οι ουρανοκατέβατοι ψηφοφόροι που έκριναν το αποτέλεσμα, ήταν πασόκοι, ποταμίσιοι και ψηφοφόροι του Στέφανου Μάνου!

Όσο για τα τρωκτικά, τους δολοπλόκους και τους μηχανορράφους της «λαϊκής δεξιάς», μπορούν να πάνε στον αγύριστο, διότι πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους έχει καμία ανάγκη. Ο Κυριάκος θα συνεχίσει να κυβερνάει με τους πασόκους, τους ποταμίσιος και τους νεοφιλελεύθερους.

Επιτέλους, κάποιος από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This