Συνεχίζονται οι απειλές: «Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν μόνο περιορισμούς» διαμηνύει ο Γεραπετρίτης

Καμία πρόσβαση σε διασκέδαση και ψυχαγωγία για όσους επιλέξουν να μην κάνουν το εμβόλιο!

Must Read

Έτοιμη για όλα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να εφαρμόσει πρακτικές που δεν θυμίζουν σε τίποτα Δημοκρατικά καθεστώτα…

Και ενώ σε πρώτη φάση ο εμβολιασμός δεν θα ήταν υποχρεωτικός αλλά προσωπική επιλογή των πολιτών -έτσι τουλάχιστον έλεγε ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του-, τώρα όχι μόνο γίνεται υποχρεωτικός αλλά και όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν θα πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους αφού δεν θα μπορούν να πηγαίνουν πουθενά!

Γεραπετρίτης: «Οι ανεμβολίαστοι θα έχουν περιορισμούς σε διασκέδαση και ψυχαγωγία»

Το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης έδωσε σήμερα και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά από όσα διαμηνύουν τόσες μέρες  στελέχη της κυβέρνησης και μέλη της Επιτροπής Ειδικών.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Γεραπετρίτης δήλωσε πως «όσοι εμβολιάστηκαν θα πρέπει να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή, είναι θέμα ηθικής και θέμα μέτρου».

Μάλιστα, φρόντισε να διευκρινίσει πως όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα συναντήσουν και μια σειρά από περιορισμούς σε υπηρεσίες όπως η ψυχαγωγία και η διασκέδαση.

«Όσον αφορά στους συμπολίτες μας που δεν έχουν εμβολιαστεί, θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν πολύ αυστηρά υγειονομικά μέτρα, να τεστάρονται και να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες» προειδοποίησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η φετινή χρονιά είναι διαφορετική από την περσινή. Υπενθύμισε ότι πέρσι δεν ξέραμε αν και πότε θα έχουμε εμβόλια τα οποία φέτος είναι διαθέσιμα για όλο τον πληθυσμό και μπορεί οποιοσδήποτε να κλείσει ραντεβού για τον εμβολιασμό του ακόμα και αύριο με όποιο εμβόλιο επιθυμεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This