Συνεχίζονται τα εκτός έδρας πρωθυπουργικά ταξίδια για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους

«Ιπτάμενος» ο Μητσοτάκης

Must Read

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζει σε κάθε ευκαιρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει τα εκτός έδρας ταξίδια, για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους.

Έτσι, ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στις ΗΠΑ, στο πλευρό της κόρης του που αρχίζει πανεπιστημιακές σπουδές στη χώρα, την εβδομάδα που έρχεται ετοιμάζεται για νέες… αποστολές.

Συγκεκριμένα, αύριο, Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά την επιστροφή του από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αλλά δεν θα μείνει για πολύ στην Αθήνα. Και αυτό διότι το βράδυ της Τρίτης θα μεταβεί στη Σλοβενία, όπου θα πάρει μέρος στο Bled Strategic Forum, το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας για το μέλλον της Ευρώπης, μαζί με τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σασόλι, καθώς και με τους ηγέτες της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας, της Ουγγαρίας, της Σερβίας και της Κροατίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για συναντήσεις με τους φορείς της Βορείου Ελλάδος εν όψει της επικείμενης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Το βράδυ της επομένης ημέρας, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Μασσαλία, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για τη Βιοποικιλότητα της Μεσογείου, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Τη διάσκεψη έχει συγκαλέσει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με τον οποίο δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει σύντομο τετ α τετ, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά επί ελληνικού εδάφους. Αφορμή θα είναι η συνεδρίαση των εννέα χωρών της Μεσογείου, για να υπάρξει η χάραξη κοινού βηματισμού του ευρωπαϊκού Νότου, σε μια ιδιαίτερη γεωπολιτική και οικονομική συγκυρία, με φόντο και την παρατεταμένη υγειονομική κρίση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This