Μαϊμού εμβολιασμοί: Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο κύριος Πιερρακάκης θα είχε παραιτηθεί

Άφησαν κερκόπορτα που θα την «έκλεινε» και πρωτοετής φοιτητής

Must Read

Υπάλληλος στο εμβολιαστικό κέντρο Παλαμά στην Καρδίτσα, έμπαινε ανενόχλητη με ένα ταμπλετ που βρισκόταν στον χώρο για αυτόν τον σκοπό και εξέδιδε τα μαϊμού πιστοποιητικά.

Το e-gov που έχει εξελιχθεί σαν ιερή αγελάδα της κυβέρνησης, μαζί με τον Κυριάκο Πιερρακάκης φυσικά, δεν είχαν προβλέψει το πλέον απλό: Την ψηφιοποίηση του εγγράφου που συμπληρώνει ο γιατρός πριν τον εμβολιασμό για κάθε πολίτη, προκειμένου να ενσωματώνεται στο περιβόητο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Δηλαδή, η δήθεν «ψηφιακή επανάσταση» του Κυριάκου Πιερρακάκη, καταχωρούσε μόνο το τρύπημα του πολίτη, χωρίς την αυτονόητη διασταύρωση του με το χαρτί που συμπληρώνει ακριβώς πριν και έφερε την σφραγίδα γιατρού! Και αυτό το μάθαμε λόγω της αποκάλυψης των μαϊμού πιστοποιητικών, τα οποία εάν λειτουργούσε στοιχειωδώς το σύστημα, δεν θα μπορούσαν να εκδοθούν.

Υπάρχει όμως άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Η αντιπαραβολή του ιατρικού πιστοποιητικού πριν από τον εμβολιασμό, με τον εμβολιασμό. Κάτι το οποίο ήταν αυτονόητο πως θα έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη στιγμή! Πως είναι δυνατόν να εμβολιάζεται ένας άνθρωπος, χωρίς να ενσωματώνεται στην όλη διαδικασία η συγκεκριμένη φόρμα η οποία στην ουσία δίνει το πράσινο φως για τον εμβολιασμό;

Φυσικά, στα συστημικά ΜΜΕ, ακούμε για την κακή υπάλληλο, την κακιά στιγμή, τον κακό μας τον καιρό, αλλά ούτε κουβέντα για τον Πιερρακάκη ο οποίος με δική του ευθύνη άφησε μία τεράστια κερκόπορτα σε αυτή την εξέχουσας σημασίας για την κοινωνία και την δημόσια υγεία διαδικασία.

Φυσικά ο Πιερρακάκης ως εκσυγχρονιστής Πασόκος, διατηρεί άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ, όπως άλλωστε και οι προκάτοχοί του. Για να μην λέμε ονόματα, τα οποία παρουσιαζόντουσαν κι αυτοί ως «μεσσίες» και κατέρρευσαν ως χάρτινος πύργος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This