Απορίες με τις εμμονές της Κατερίνας Σακελλαροπούλου!

Must Read

Ερωτήματα και απορίες προκαλεί η εμμονή της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου να αρθρογραφεί σε συγκεκριμένες εφημερίδες και για την ίδια θεματολογία.

Έτσι και χθες, επέλεξε ακόμη μία φορά να παραθέσει τη γνώμη της και πάλι στην εφημερίδα «Τα Νέα» του ομίλου Μαρινάκη. Αγαπημένο της θέμα, φυσικά, οι μειονότητες. Τη μία αναφέρεται στους ΛΟΑΤΚΙ, την άλλη στους πρόσφυγες, ενώ χθες στις γυναίκες του Αφγανιστάν.

Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων, «δεν χωρεί καμία σιωπή και ανοχή σε αναχρονιστικές πρακτικές που παραβιάζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η στάση της Δύσης δεν αφορά εν προκειμένω μόνο την προστασία των Αφγανών, αλλά και την ίδια την αυτοαντίληψή της και τις ανθρωπιστικές αξίες που πρεσβεύει. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας με αυτές των γενναίων γυναικών που αψηφούν το καθεστώς και υψώνουν τη φωνή τους αυτές τις μέρες στους δρόμους της Καμπούλ».

Μάλιστα, είναι τέτοιος ο αυτοθαυμασμός της κυρίας Σακελλαροπούλου που δημοσιοποίησε επιστολή που της έστειλε Αυστριακός πυροσβέστης μέσω της ελληνικής πρεσβείας στη Βιέννη. Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του European Forum Alpbach, συναντήθηκε στις 23 Αυγούστου στο Ινσμπρουκ της Αυστρίας με ομάδα εθελοντών πυροσβεστών, οι οποίοι συμμετείχαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν πρόσφατα τη χώρα μας, και τους ευχαρίστησε για τη συνδρομή τους. Ένας από αυτούς, ο Georg Crepaz, ο οποίος επιχείρησε στο χωριό Λάλας της Ηλείας, της απέστειλε λίγες μέρες μετά επιστολή εκθειάζοντάς την.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Τα λόγια σας και η κοινή σας επίσκεψη με συγκίνησαν βαθύτατα. Ήταν για εμένα μεγάλη τιμή και πάνω από όλα χαρά να σας συναντήσω προσωπικά» ανέφερε ο Αυστριακός πυροσβέστης (και αναπαρήγαγε η Προεδρία), καταλήγοντας: «Η συμμετοχή στις επιχειρήσεις στην υπέροχη πατρίδα σας ήταν για εμένα αυτονόητη, αλλά φυσικά και μια εξαιρετικά μεγάλη τιμή.

Όλοι ελπίζουμε ότι μια τέτοια κατάσταση δεν θα επαναληφθεί. Σε περίπτωση όμως που συμβεί ξανά, εγώ αλλά -τολμώ να πω- και όλοι μας θα είμαστε και πάλι πρόθυμοι να βοηθήσουμε τις πυροσβεστικές δυνάμεις της χώρας σας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This