Μετά την Αμάλ, να περιφέρετε και ομοίωμα του… Πιερρακάκη!

Έχουμε το ακριβότερο ίντερνετ στον κόσμο, αλλά άπαντες αποθεώνουν τον Πιερρακάκη!

Must Read

Ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, αντιμετωπίζεται περίπου ως τοτέμ από τα συστημικά ΜΜΕ.

Εάν κάποιος διαβάσει τα διθυραμβικά ρεπορτάζ, θα νομίσει ότι ο Κυριάκος Πιερρακάκης είναι κάποια προσωπικότητα βγαλμένη από την φαντασία του Έριχ φον Ντένικεν, που υποστήριζε ότι ανώτερες μορφές ζωής έχουν επισκεφθεί την Γη και έχουν βοηθήσει στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος Πιερρακάκης και τα πεπραγμένα του δεν παραπέμπουν στον Ντένικεν, αλλά μάλλον στον ντένεκεν.
Διότι όταν η Σούλα από τα Τρίκαλα μπορεί να μπαίνει ανενόχλητοι στο σύστημα εμβολιασμών της Καρδίτσας και να εκδίδει πιστοποιητικά για την ξαδέρφη της που φοβάται το εμβόλιο, υπάρχει θέμα. Όταν όμως το εμβολιαστικό κέντρο που απευθύνεται σε 6,000 κατοίκους καταγράφει 40,000 εμβολιασμούς, τότε δεν χρειάζεται να είσαι «γκουρού» για να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει.

Αντίστοιχα, όταν ο Κούλης από την Σαντορίνη μπορεί να εισάγει πλαστά πιστοποιητικά rapid test στο σύστημα του Πιερρακάκη, τότε το μόνο «θαύμα» είναι ότι ο συμπαθής Κυριάκος παραμένει υπουργός.

Η κατακλείδα είναι ότι μόνο σε μία χώρα με ορκισμένους ιθαγενείς, όπως η Γουινέα, ένας άνθρωπος σαν τον Κυριάκο Πιερρακάκη θα παρέμενε στην θέση του, λατρευόμενος μάλιστα σαν τοτέμ.

Ευτυχώς που υπάρχει η Γουινέα.

Αυτό διότι η Ελλάδα του Κυριάκου, Μητσοτάκη και Πιερρακάκη, διαθέτει το τέταρτο πιο ακριβό Ίντερνετ (όσον αφορά την χρέωση δεδομένων) στον πλανήτη. Μας περνάνε η Ισημερινή Γουινέα, τα νησιά Κειμαν και η Υεμένη. Επειδή στην Υεμένη λόγω της ισλαμικής θρησκείας τα ξόανα απαγορεύονται ενώ στα Κέιμαν δεν αναφερόμαστε για να μην θεωρηθεί ότι επιτιθέμεθα σε τίποτα «συζύγους», αναφέρουμε μόνον την Γουϊνέα.

Εμείς αντίστοιχα, λόγω της Αμάλ, θα μπορούσαμε να κάνουμε τον Πιερρακάκη «μαριονέτα» και να τον περιφέρομαι στους δρόμους της Ελλάδας. Με χορηγία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This