Εκτός ελέγχου η Τουρκία: «Πρόκληση» για την Άγκυρα η παρουσία Παναγιωτόπουλου στο Καστελόριζο!

Η τουρκική παράνοια έχει «χτυπήσει κόκκινο»...

Must Read

Μέρα με τη μέρα εντείνει τις προκλήσεις η Άγκυρα, έχοντας σταθερά στο στόχαστρό της το ακριτικό Καστελόριζο.

Σε πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα SOCZU – η οποία ανήκει στην αντιπολίτευση- δημοσίευσε φωτογραφία από την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Παναγιωτόπουλου, στο Καστελόριζο για την επέτειο απελευθέρωσης του νησιού. Και χαρακτήρισε «πρόκληση» την επίσκεψη, με τον ισχυρισμό ότι το Καστελόριζο βρίσκεται… δίπλα στην Τουρκία!

Και συνεχίζοντας το παραλήρημα -στο οποίο εμμένει και η τουρκική αντιπολίτευση- ζήτησε την αποστρατικοποίηση του νησιού, ενώ επιτέθηκε και στον Αρχηγό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, που έδωσε το παρών στις επετειακές εκδηλώσεις!

Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας επί των εδαφών μας δεν πρόκειται να σταματήσουν, καθώς -για να μην ξεχνιόμαστε- η τουρκική εξωτερική πολιτική παραμένει αταλάντευτη εδώ και αιώνες. Εμείς είμαστε που μονίμως… ταλαντευόμαστε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This