Συγκλονιστική η παρουσία του Αλέξη Πατέλη στη Νέα Υόρκη!

Ο διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού προσέλκυε επενδυτές με το σύστημα «μάρτυρας του Ιεχωβά»

Must Read

Εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την παρουσία του ο Αλέξης Πατέλης, ο οποίος στο τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του, ως διευθυντής του οικονομικού γραφείο του πρωθυπουργού. Και λέμε «το τελευταίο διάστημα», διότι εδώ και δύο χρόνια ο κύριος Πατέλης θύμιζε μάλλον την θρυλική Σία Λιαροπούλου ή την Ρούλα Κορομηλά καθώς όλες οι παρεμβάσεις του θύμιζαν θεματολογία πρωινάδικου.

Εδώ και τέσσερις ημέρες όμως, ο κύριος Πατέλης προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του, έστω και αργά. Είχε προηγηθεί η αλησμόνητη πρωτοβουλία του να καλέσει δικούς του δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου για να τους «αποκαλύψει» ότι η κυβέρνηση προτίθεται να μοιράσει δωρεάν σπίτια στον κόσμο!

Οι δημοσιογράφοι τον πίστεψαν, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο πρωτοσέλιδα τα οποία εκτός από άφθονο γέλιο, προκάλεσαν και την οργή των θεσμών που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διάβαζαν ότι ακίνητα τα οποία βρίσκονται στην κατοχή του ΤΑΙΠΕΔ, θα τα μοίραζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως άλλος μπολσεβίκος, στον λαό.

Απτόητος όμως παρά το κράξιμο, ο κύριος Πατέλης ξεδιπλώνει τις αρετές του. Αυτή την φορά, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στη Νέα Υόρκη. Όπου χρησιμοποιεί την ρηξικέλευθη μέθοδο των «μαρτύρων του Ιεχωβά», για να προσεγγίσει επενδυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει και από την φωτογραφία που ίδιος έδωσε στην δημοσιότητα, άψογα ντυμένος και κρατώντας στα χέρια του αντίτυπα με γραφές του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλησιάζει καλοντυμένους περαστικούς με την ατάκα «ο Κυριάκος σας αγαπά».

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα αυτής της στρατηγικής, σίγουρα όμως στο πεδίο του προσηλυτισμού, πρόκειται για μία δοκιμασμένη μέθοδο. Εάν αναλογιστούμε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλέον αντιμετωπίζεται ως μία μεταφυσική οντότητα, ως άλλος Μωυσής, μπορεί εκεί στα πεζοδρόμια της Νέας Υόρκης, να δούμε κανένα θαύμα.
Εδώ ολόκληρη Ελλάδα έχει μετατραπεί σε φλεγόμενη βάτο ελέω των θεόσταλτων Πατέληδων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This