Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί την Ελλάδα για τη… σφαγή της Τριπολιτσάς!

Το άκρων άωτον του θράσους από τους «γείτονες» που διέπραξαν Γενοκτονίες!

Must Read

Με αφορμή την επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς, βρήκαν ευκαιρία οι Τούρκοι να παραστήσουν τα θύματα των… κακών Ελλήνων!

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση στο Twitter γράφοντας: «23 Σεπτεμβρίου 1821. Σφαγή της Τριπολιτσάς. Μια μαύρη κηλίδα στην Ιστορία!» και συνοδεύοντας την ανάρτηση από την ανάλογη αφίσα!

Και αποδεικνύοντας το τουρκικό θράσος παραδίδει και… μαθήματα ανθρωπισμού:

«Έχουν περάσει 200 χρόνια από τότε που δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι δολοφονήθηκαν άγρια στην Τριπολιτσά. Αυτή η απάνθρωπη σφαγή, η οποία είχε ως στόχο να μην αφήσει ούτε έναν Τούρκο να μην επιβιώσει στην Πελοπόννησο, έμεινε ως μαύρο στίγμα στην Ιστορία. Όσοι κάνουν το λάθος να διδάσκουν τους άλλους, διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα σε κάθε ευκαιρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δικές τους θηριωδίες δεν μπορούν ποτέ να ξεχαστούν και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα γεγονότα με ειλικρίνεια», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Περιμένουμε ανάλογες ανακοινώσεις να βγάλουν οι.. ανθρωπιστές και για τη Γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, καθώς και των Αρμενίων!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This