Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν «ενοχλείται» από την παρουσία του κατοχικού εγκληματία Τατάρ!

Λέει κοινοτοπίες για το Πατριαρχείο, για να στηρίξει τον Ελπιδοφόρο

Must Read

Ο «πολυπράγμων» Βαγγέλης Βενιζέλος, που βγάζει λόγους επί παντός επιστητού, βγήκε να υποστηρίξει, και μάλιστα με το γνωστό του επιτιμητικό ύφος απέναντι σε οποιονδήποτε έχει αντίθετη γνώμη, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Ντόρος να γίνεται για να βγει ο Βενιζέλος από την αφάνεια και το περιθώριο…

Άρχισε με μια νομική ανάλυση για το Πατριαρχείο – ευκαιρία να κάνει επίδειξη «νομικής γνώσης» προς αδαείς – που ήταν σαν να απευθυνόταν στους πρωτοετείς της Νομικής.  Περισπούδαστο ύφος αντιστρόφως ανάλογο της σημασίας των λεγομένων του.  Μόνο που ο κ. Βενιζέλος, στον «οίστρο» για τη στήριξη του κ. Ελπιδοφόρου, μάλλον δεν κατάλαβε – ή έκανε πως δεν κατάλαβε – τον πραγματικό λόγο της οργής ιδίως των Κυπρίων και του Νίκου Αναστασιάδη για τη συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου Αμερικής.

Και η οργή αυτή δεν ήταν τόσο γιατί ο κ. Ελπιδοφόρος πήγε στα εγκαίνια του λεγόμενου «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη, που είναι επίδειξη σουλτανικής φαντασίωσης και γελοιότητας μαζί.  Όσο γιατί μαζί με τον Ερντογάν ήταν και ο ψευδοηγέτης του επίσης ψευδοκράτους των τουρκοκυπρίων, δηλαδή ο «κολαούζος» του Ερντογάν Ερσίν Τατάρ.

Με απλά λόγια – δύσκολο να το καταλάβει ο κ. Βενιζέλος που μιλάει συνεχώς και δεν ακούει κανένα – ο κ. Ελπιδοφόρος «νομιμοποίησε», με την εκεί παρουσία του, τον Τατάρ και το ψευδοκράτος-μαριονέτα της Τουρκίας που αγνοείται σχεδόν παγκοσμίως.

Για να το κάνουμε λιανά: Το ολίσθημα του κ. Ελπιδοφόρου είναι κατά κύριο λόγο το ότι δεν φρόντισε το αυτονόητο: Να ζητήσει τουλάχιστον στην επίσκεψη να μην ήταν ο Τατάρ.  Να θυμηθούμε μόνο ότι κανένας τούρκος αξιωματούχος – πολύ περισσότερο ο Ερντογάν και οι υπουργοί του – δεν δέχεται να παραστεί σε εκδήλωση που είναι παρών ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης!!!  Και εδώ ο κ. Ελπιδοφόρος, επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, δέχθηκε να είναι μαζί με τον Τατάρ!!!  Πώς να το «καταπιεί» ο Νίκος Αναστασιάδης και οι Κύπριοι; Το ίδιο και όσοι Έλληνες έχουν εθνικό φιλότιμο και σέβονται το μαρτύριο της Κύπρου υπό το βάρος της τουρκικής κατοχής και βαρβαρότητας.

Για τον Τατάρ λοιπόν τσιμουδιά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.  Βλέπετε, οι περισπούδαστες νομικές του αναλύσεις δεν μπορούν να καλύψουν ούτε την πολιτική ανυπαρξία του Τατάρ ούτε και το ασυγχώρητο λάθος του κ. Ελπιδοφόρου.  Ο οποίος μάλιστα δεν ζήτησε καν ρητώς συγγνώμη ειδικά για την από κοινού παρουσία του με τον Τατάρ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Βενιζέλος, κατά την πάγια τακτική του όταν κάνει παρεμφερείς γκάφες – αυτές του στοίχισαν την περιθωριοποίησή του στην πολιτική – δεν πρόκειται να δώσει βάση στα όσα του γράφουμε και πολύ περισσότερο δεν θα αναγνωρίσει το λάθος του.  Τώρα μάλιστα που έχει και τα «εγκώμια» του Άρη Πορτοσάλτε και τις «κραυγές του» για το πόσο λείπει από την πολιτική σκηνή!!!

Αχ Ευάγγελε, Ευάγγελε! «Quelle decadence», που θα έλεγε η Μαντάμ Σουσού, όταν από το «Κολωνάκι» του ΠΑΣΟΚ είσαι πλέον στον «Μπύθουλα» του πολιτικού περιθωρίου, χωρίς οπαδούς και με «συμπαραστάτη» τον κ. Άρη Πορτοσάλτε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This