Η πρώτη συνέντευξη Μπογδάνου μετά την διαγραφή του (video)

Δήλωσε ότι το μόνο που έκανε ήταν να αναφερθεί «στις διαχρονικά αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ».

Must Read

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στο δικαίωμά του «να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του, αλλά και την ακεραιότητα, τη δική του και της οικογένειάς του».

Αρνήθηκε ότι υποστηρίζει ακροδεξιές θέσεις και κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ότι αποκάλεσε «απογόνους ταγματασφαλιτών» τον ίδιο και τους βουλευτές της ΝΔ.

Υπενθύμισε ότι δέχτηκε επιθέσεις και από φασιστικά στοιχεία και από την άκρα αριστερά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν απευθύνεται στο κοινό της Χρυσής Αυγής, αλλά σε ένα κοινό «με πατριωτικές και δημοκρατικές ευαισθησίες».

Όταν ρωτήθηκε για την αναφορά του Νίκου Δένδια στον Ηλία Κασιδιάρη, ανέφερε: «Δεν είχε καλή ενημέρωση ο κ. Δένδιας, ήμουν απέναντι στον Κασιδιάρη, όχι δίπλα». Μάλιστα εξέφρασε και το παράπονο ότι δεν τον προστάτευσε «ούτε το προεδρείο της Βουλής, ούτε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ούτε και το κόμμα μου», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον διαγράψει δήλωσε: «Ο κ. πρωθυπουργός αποκόμισε την εικόνα ότι είχε συντελεστεί μια αποτροπή του focus της επικαιρότητας από την πολύ σημαντική συμφωνία με τη Γαλλία σε ένα ζήτημα αντεγκλήσεων». Και υπεραμύνθηκε των θέσεων του λέγοντας ότι το μόνο που έκανε ήταν να αναφερθεί «στις διαχρονικά αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ».

Ως ανεξάρτητος πλέον βουλευτής τόνισε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση και ανέφερε ότι «αναγνωρίζω ότι ένας άπειρος βουλευτής είπε σωστά πράγματα στο λάθος χρόνο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This