Πριν λίγο έβγαλε η Τουρκία νέα Navtex – Βγάζει ξανά το Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο!

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη Navtex ανακοινώθηκε μία μέρα μετά την ψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας

Must Read

Παρασκευή βράδυ η Άγκυρα εξέδωσε νέα Navtex από τον υδρογραφικό σταθμό της Αττάλειας. Και ανακοίνωσε ότι το σεισμογραφικό σκάφος Oruc Reis αρχίζει ξανά έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Έως τις 16 Δεκεμβρίου, μαζί με τα τουρκικά πλοία που το συνοδεύουν, «Αταμάν» και «Τζενγκίζ Χαν», θα κάνουν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Αττάλειας και της Κύπρου.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη Navtex ανακοινώθηκε μία μέρα μετά την ψήφιση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας. Την ίδια ώρα το γαλλικό ερευνητικό πλοίο Nautical Geo είναι αγκυροβολημένο ανοικτά του λιμανιού Λάρνακας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This