Κύκλοι του Μαξίμου διακινούν περίεργα fake news για Καραμανλή και Παυλόπουλο

«Ευσεβείς πόθοι» του περιβάλλοντος Μητσοτάκη

Must Read

Τις τελευταίες μέρες, και ενόψει της σημερινής εκδήλωσης στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» όπου θα μιλήσει – «συρόμενος» βεβαίως, μετά τα όσα άκουσε για  μήνες – και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγονται «παράξενα πράγματα» για τις σχέσεις του τ. πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον τ. ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο.

Όλοι οι καλόπιστοι και ενημερωμένοι γνωρίζουν την αδελφική σχέση μεταξύ Προκόπη Παυλόπουλου και Κώστα Καραμανλή.  Γι’ αυτό και δεν αποτελούν καν είδηση οι συχνότατες, σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, συναντήσεις τους στην Παναγή Κυριακού και στη Ραφήνα, που γίνονται εντελώς φανερά.  Πέρα από την καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία.

Κι όμως, όπως είπαμε τις τελευταίες μέρες διάφορα, συνήθως περιθωριακά, sitesμιλούν για «σύννεφα» στις σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Κώστα Καραμανλή!!  Είναι, σχεδόν, βέβαιο ότι οι «πληροφορίες» προέρχονται από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη για να «θολώσουν» τα νερά σε κάποιους  μέσα στη ΝΔ που δεν έχουν πλήρη εικόνα αλλά και για να «πλήξουν» τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Τι να γίνει, ο τ. ΠτΔ «πονάει» πολύ το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη και γιατί δεν εννοεί να «αποστρατευθεί», όπως θα ήθελαν και γιατί δεν αφήνει σε «χλωρό κλαρί» το περιβάλλον Μητσοτάκη και τον ίδιο για τα Εθνικά Θέματα.  Με πιο πρόσφατο δείγμα γραφής την πληρωμένη απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου, από τη Χίο, στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις Θαλάσσιες Ζώνες.

Το ότι τα γραφόμενα για τις σχέσεις Παυλόπουλου-Καραμανλή είναι «παραγγελιά» του περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται από μακριά.  Και αυτό γιατί αν δει κανείς ποια sites τα γράφουν θα καταλάβουν, με τη μία, και ότι είναι τα γνωστά «φιλικά» sites του Μεγάρου Μαξίμου, που παίρνουν καθημερινά «γραμμή» από εκεί.  Όπως επίσης τα sites αυτά καμμιά σχέση δεν έχουν με το γραφείο του Κώστα Καραμανλή και πολύ περισσότερο με τον ίδιο, ενώ καθημερινά «αναμασούν» χονδροειδή ψεύδη σε βάρος του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ας συνεχίσουν έτσι, αυτά άλλωστε έχουν μάθει να γράφουν ως γνήσια μέσα της παραδημοσιογραφίας.  Γι’ αυτό και μένουν περιθωριακά.  Επιπλέον, ας συνεχίσουν έτσι γιατί πολύ διασκεδάζουν και τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Και μην ξεχνάμε: Μια «πληρωμένη» απάντηση θα πάρουν και σήμερα το βράδυ στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This