Ο Γιώργος Παπανδρέου επανέρχεται ως Μεσσίας. Τι θα κάνουν οι δελφίνοι…

βαράει διάλυση το ΚΙΝΑΛ…

Must Read

Όλα πλέον δείχνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς στα κανάλια, αφού οι επιτελείς του κινήματος έμαθαν ότι ο ΓΑΠ προτίθεται να τους συναντήσει από τα …δελτία ειδήσεων!

Αυτός ήταν άλλωστε πάντα ο Γιώργος Παπανδρέου. Μία «βιτρίνα», που κάποιοι τον χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν την Ελλάδα, υποβάλλοντας το έθνος στην μεγαλύτερη δοκιμασία έπειτα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Ευτυχώς, σήμερα το μόνο που μπορεί να καταστρέψει ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι το ΚΙΝΑΛ. Να του δώσει δηλαδή την χαριστική βολή.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, το πιθανότερο είναι πως Κεγκέρογλου, Γερουλάνος, Καστανίδης και Χρηστίδης θα αποσυρθούν υπέρ του.

Αίνιγμα παραμένει η στάση του Νίκου Ανδρουλάκη. Το πιθανότερο όμως είναι επειδή έχει όλο το μέλλον μπροστά του, να αφήσει τον Γιώργο Παπανδρέου να εκλεγεί ανενόχλητος, να καταστρέψει το κίνημα ανενόχλητος, για να επανέλθει ο ίδιος πλέον ως αδιαμφισβήτητος και με σκοπό να το ξαναχτίσει από την αρχή.

Όσο για τον Ανδρέα Λοβέρδο, αυτός δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Και τότε θα έχουμε το παγκόσμιο πολιτικό φαινόμενο, την ηγεσία ενός κόμματος να την διεκδικούν ένας καταστροφέας και ένας υπόδικος. Αυτό από μόνο του αρκεί για να καταστρέψει έναν πολιτικό σχηματισμό, όσο παλιός και αν είναι.

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου εκλεγεί, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα σηκωθεί να φύγει. Θα εκλιπαρεί κτυπώντας την πόρτα της Πειραιώς, ο Άδωνις θα πιέσει για να το δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ίσως τα καταφέρει. Άλλωστε το φάντασμα της Novartis πλανάται ακόμα πάνω από το πολιτικό σύστημα. Πως θα τολμήσουν να αφήσουν τον Λοβέρδο μόνο του;

Ακόμα όμως και στην εξωφρενική περίπτωση που ο Ανδρέας Λοβέρδος κερδίσει στην εσωκομματική διαδικασία και αναλάβει πρόεδρος του Κιν Αλ, τότε είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποχωρήσει, μαζί και το μισό Κιν Αλ.

Εκεί θα επιβεβαιωθεί και ο Αϊνστάιν. Έστω και αν στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλούμε για «πολιτικά σωματίδια»…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This