Είναι δυνατόν; Αισχρή δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους: «Να μη σώσουν» (video)

Πρωτοφανής επίθεση στους πολίτες!

Must Read

Όσο και αν είναι έκδηλη η πλήρης απαξίωση των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και αν έχει πλέον καταντήσει «καραμέλα» η μετατόπιση των ευθυνών για κάθε κακό που συμβαίνει στη χώρα, αυτό που ακούστηκε δια στόματος του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, δεν το χωράει ο νους.

Είτε η χώρα μαστίζεται από πανδημία, φωτιές, πλημμύρες, πολιτικά σκάνδαλα, την ευθύνη για το επιτελικό κράτος την έχουν οι πολίτες, αφού η έτοιμη απάντηση της κυβέρνησης είναι «εμείς τα κάναμε όλα σωστά».

Το να ακούγονται όμως τέτοιες εκφράσεις μίσους από υπουργό, όχι απλά είναι πρωτοφανές, αλλά ξεπερνά κάθε όριο: «Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!» δήλωσε χθες στο Kontra ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαπολύοντας αισχρή επίθεση στους πολίτες που η κυβέρνηση δεν κατάφερε να τους πείσει να εμβολιαστούν.

https://twitter.com/Marka2_/status/1450892587930427393

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This