ΣΥΡΙΖΑ για Άγιο Δημήτριο: Η ΝΔ κάνει τα στραβά μάτια στις ίδιες ανησυχητικές εικόνες με πέρυσι

«Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση παίζει με την υγεία των πολιτών»

Must Read

Την ώρα που η πανδημία στη Θεσσαλονίκη και, γενικότερα, στη Βόρεια Ελλάδα βγαίνει για μια ακόμη φορά εκτός ελέγχου, η εικόνα από το σημερινό προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο είναι σχεδόν πανομοιότυπη με την περυσινή, η οποία και οδήγησε στο σφοδρό δεύτερο κύμα, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία και καταδικάζει τα έντονα ανησυχητικά αυτά φαινόμενα με ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, η Κουμουνδούρου προειδοποιεί για επανάληψη του ίδιου λάθους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «πέταξε λευκή πετσέτα στην πανδημία κάνει τα στραβά μάτια στις ίδιες εικόνες στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου». Το γεγονός αυτό κατά τον ΣΥΡΙΖΑ «καθιστά σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μικροπολιτικό παιχνίδι της ΝΔ, που είναι όμως κίνηση μεγάλου υγειονομικού ρίσκου και δείχνει τραγική υποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας και των προειδοποιήσεων των ειδικών».

«Με την πανδημία ήδη εκτός ελέγχου, με σχεδόν 4.000 κρούσματα και 30-40 νεκρούς τη μέρα, με παταγώδη αποτυχία στο εγχείρημα του εμβολιασμού και με τον ECDC να κατατάσσει την Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο επιδημιολογικού κινδύνου, με δυσμενή πρόγνωση για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τα κυβερνητικά αντανακλαστικά είναι επικίνδυνα προβληματικά και ανεύθυνα», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας: «Ειδικά για τη βόρεια Ελλάδα, που έρχεται αντιμέτωπη με έναν πολύ δύσκολο χειμώνα, αφού τα στοιχεία του τελευταίου 7ημέρου (κρούσματα/100.000 πληθυσμού) δείχνουν μεγάλη επιδείνωση σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο και τα ποσοστά εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλά».

«Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση με τις επιλογές της παίζει με την υγεία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This