Έξαλλος ο Θάνος Πλεύρης εξαπέλυε μύδρους κατά των εμβολίων και της υποχρεωτικότητας (video)

Ναι κι όμως! Άλλα έλεγε πριν από μερικά χρόνια ο νυν υπουργός Υγείας

Must Read

«Μου δόθηκε η εντύπωση την επιστημονική κοινότητα και από τους υπεύθυνους που υπήρχαν, ενός απόλυτα πατερναλιστικού προτύπου της ιατρικής. Έβλεπα επιστήμονες που έβγαιναν -και αναφέρομαι στους επιστήμονες που ήταν οι κατεξοχήν υπεύθυνοι για να πείσουν τον κόσμο για τον εμβολιασμό- να προσπαθούν να τον πείσουν με ένα φοβικό συναίσθημα. Όταν έχουμε ένα καινούργιο σκεύασμα, στα όρια των πειραματικών ελέγχων, δεν είχαν γίνει όλες οι κλινικές φάσεις, αποφάσισε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να τεθεί στην κυκλοφορία πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρχαν προϋποθέσεις.

Ακούγαμε επιστήμονες να βγαίνουν και να λένε είναι εγκληματική ενέργεια αν δεν πάτε να κάνετε το εμβόλιο, χωρίς να μπορούν να απαντήσουν ποια ήταν αυτή η αναγκαιότητα.  Η επιστημονική κοινότητα από το να μπαίνει σε μια λογική πανικού του κόσμου ”ότι αν δεν πας να κάνεις αυτό το εμβόλιο θα πεθάνεις”… […] Δεν είμαστε στην ιπποκράτεια ηθική που ο γιατρός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει για το καλό του ασθενούς, είμαστε  στην φιλελεύθερη αντίληψη ότι ο ασθενής αποφασίζει τι θέλει να κάνει και δεν θα πιέζεται». 

Αυτό ήταν το απόσπασμα μια ομιλίας του νυν υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στη Βουλή στις 20 Απριλίου 2010 για τα εμβόλια της γρίπης. Φυσικά ο Θάνος Πλεύρης τότε ήταν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και εξέφραζε με θέρμη την άποψή του κατά των εμβολίων, από το βήμα της Βουλής. Έντεκα χρόνια μετά, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο κ. Πλεύρης τι άλλαξε εκτός από τα κομματικά του συμφέροντα. 

https://vimeo.com/641996564

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This