«Πάγωσαν» στο Μαξίμου με την ωμή παραδοχή της Βάνας Παπαευαγγέλου (video)

Δυσαρεστημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που μιλάει μόνο για... επιτυχίες

Must Read

Τα όσα ακούστηκαν δια στόματος της καθηγήτριας παιδιατρικής και μέλους της επιτροπής εμπειρογνωμόνων προκάλεσαν «παγωμάρα» στο Μέγαρο Μαξίμου

Τη στιγμή που η κυβέρνηση με τις πρακτικές της δεν έχει καταφέρει να πείσει ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών να εμβολιαστεί και επιμένει στα «τιμωρητικά» μέτρα που προκαλούν οργή και διχασμό, ο πρωθυπουργός επιμένει να «βλέπει» μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του αναφορικά με την διαχείριση της πανδημίας.

Το κυβερνητικό επιτελείο εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα και θριαμβολογεί με την πρώτη ευκαιρία για τα καταστροφικά μέτρα που έχει λάβει, χωρίς να τολμά να παραδεχτεί ότι ουσιαστικά έχει αποτύχει παταγωδώς.

Η κα. Παπαευαγγέλου όμως μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ μίλησε για ξεκάθαρη αποτυχία… «Αποτύχαμε, ας μην φοβόμαστε τις λέξεις. Δεν μπορέσαμε να πείσουμε μια μερίδα του κόσμου» τόνισε το μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων σχολιάζοντας το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις άνω των 80 παραμένει ανεμβολίαστος και ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προσπάθεια για να ενημερωθούν σωστά οι πολίτες της ηλικιακής ομάδας άνω των 50.

https://vimeo.com/644316021

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This