Ο Κικίλιας πήγε στην Τουρκία για… τουριστική συνεργασία!

Η κυβέρνηση βρήκε την «καλύτερη» περίοδο για να πραγματοποιηθεί μετά από 10 χρόνια εκδήλωση της μικτής επιτροπής

Must Read

Σε μια περίοδο «καυτή» για τα εθνικά μας θέματα, με την Τουρκία να μας απειλεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο Βασίλης Κικίλιας πήγε στην Τουρκία για… τουριστική συνεργασία με την Ελλάδα!

Μάλιστα είναι τέτοια η χαρά του που έσπευσε να γράψει: «Ο Τουρισμός είναι πεδίο συνεργασίας για την Ελλάδα & την Τουρκία παρά τις δυσκολίες. Στη Σμύρνη για την μικτή Επιτροπή Ελλάδας-Τουρκίας για τον τουρισμό όπου συναντήθηκα με τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Mehmet Nuri Ersoy. Στην αποστολή συμμετέχουν αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του ελληνικού τουριστικού κλάδου, τεχνοκράτες, επαγγελματίες και στελέχη αεροπορικών εταιρειών».

Συμμετείχε και στο 9ο Φόρουμ Τουρισμού Τουρκίας – Ελλάδας και της 4ης Κοινής Επιτροπής Τουρισμού που διεξάγεται 17-18 Νοεμβρίου στην Σμύρνη, δηλώνοντας: «Ζούμε σε ευαίσθητους καιρούς και εποχές, κάποιες φορές δύσκολες αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι ο τουρισμός, τα ταξίδια, είναι αυτό το πλαίσιο στο οποίο μπορούμε και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και να συνεργαστούμε».

Όπως φαίνεται από όσα δήλωσε ο Κικίλιας, η κυβέρνηση βρήκε την «καλύτερη» περίοδο για να πραγματοποιηθεί μετά από 10 χρόνια εκδήλωση της μικτής επιτροπής, με τρόπο «εποικοδομητικό» κατά τον υπουργό Τουρισμού!

Μάλιστα επιδίωξή του είναι να αυξηθούν οι πόλεις και τα νησιά που θα συνδεθούν ακτοπλοϊκώς με την Τουρκία! Ο δε Τούρκος υπουργός Τουρισμού -που κατάλαβε ότι είμαστε για τα πανηγύρια- αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ανάπτυξης συνεργασίας στον Τουρισμό μεταξύ των δύο χωρών! Και πρότεινε μάλιστα και κοινά τουριστικά πακέτα

Στάχτη στα μάτια μας ρίχνουν οι Τούρκοι και εμείς επιμένουμε να κάνουμε τα καλά και υπάκουα παιδιά.

*πηγή φωτογραφίας facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This