Νέο βιβλίο από τον Γιάννο Παπαντωνίου για την… ταλαιπωρία του στις φυλακές!

Κάνει λόγο για δικαστική σκευωρία που εξυφάνθηκε σε βάρος του και σε βάρος της συζύγου του

Must Read

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και «τσάρος» της Οικονομίας, που καλούσε τον κόσμο να «παίξει» στη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα, το Χρηματιστήριο, βγάζει νέο βιβλίο.

Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου, που τις επόμενες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο «Απέναντι στους Ανέμους». Στις σελίδες του κάνει αναφορά σε δικαστική σκευωρία που εξυφάνθηκε εις βάρος του, καθώς και σε βάρος της γυναίκας του. Και τονίζει την αδικία και την ταλαιπωρία που υπέστη από την «εμπειρία της αυθαίρετης δεκαεπτάμηνης προφυλάκισης». Κάνει λόγο μάλιστα πως με βάση την προσωπική του περιπέτεια, φαίνονται οι σοβαρές παθογένειες του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Από το βιβλίο του δεν θα μπορούσε να λείπει και η πολιτική αναφορά, καθώς προχωράει σε απολογισμό της διαδρομής του. Και αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Οι επιθέσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες. Η επιτυχία του ευρώ και οι ισχυρές επιδόσεις της οικονομίας δεν συγχωρήθηκαν. Οι αντίπαλες δυνάμεις έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διαβάλουν την ένταξη και στη συνέχεια να την υπονομεύσουν. Πέρα από το βαρύ προσωπικό τίμημα που κατέβαλε ο Γιάννος Παπαντωνίου, λίγο έλειψε η προσπάθεια να εκτροχιαστεί. Όταν εκδηλώθηκε η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση, η Ελλάδα κινδύνευσε να αποχωρήσει χρεοκοπημένη από την Ευρωζώνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This