Από το νοσοκομείο του Βόλου έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας

«Τον καλώ από τώρα να σχεδιάσει ώστε να μην κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα με εκατοντάδες θανάτους καθημερινά»

Must Read

Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφτηκε το νοσοκομείο Βόλου και έκανε λόγο στις δηλώσεις του για ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει μέτρα για να μην κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα, καθιστώντας τον απόλυτα υπεύθυνο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πρώτα από όλα, γνωρίζουμε ότι το μεγάλο βάρος για τα νοσοκομεία μας θα είναι δυστυχώς τον επόμενο μήνα, παρότι ήδη έχουν ξεπεράσει τα όριά τους, ήδη βρίσκονται σε συνθήκες πολέμου και κατάρρευσης. Τον καλώ από τώρα να σχεδιάσει ώστε να μην κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα με εκατοντάδες θανάτους καθημερινά και με ανθρώπους να πεθαίνουν διασωληνωμένοι πρόχειρα, ακόμα και σε ράντζα. Αυτή θα είναι η εικόνα αν δεν πάρει μέτρα. Και θα έχει απόλυτη την ευθύνη».

Αναφέρθηκε και στο ζήτημα του εμβολιασμού προτείνοντας: «Να σταματήσει να έχει λευκή πετσέτα στο ζήτημα του εμβολιασμού. Να πάμε πόρτα πόρτα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, με εθελοντές από ΜΚΟ, να ενημερώσουμε και να πείσουμε τους συμπολίτες μας άνω των 60 που ως επί τω πλείστον αν νοσήσουν θα έχουν πολύ υψηλές πιθανότητες για βαριά νόσηση ή ακόμα και για να χάσουν τη ζωή τους. Οι επιστήμονες κάνουν δραματικές προβλέψεις, η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This